Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640x360_viktig-info.jpg

23. nov restarter vi seriene!

I et webinar torsdag snakket vi om våre tanker om restarten etter den regionale kamppausen. Snart er vi i gang igjen!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag 23. november restarter vi seriespillet for barn og unge etter en periode med koronanedstenging.

Vi håper at pausen har gjort dere tryggere på deltakelse i håndballaktivitet. Særlig i barnehåndballen har vi gjort tilpasninger som gir kortere reisevei og mindre arrangementer for å følge opp kravene fra myndighetene.

I webinaret brukte vi følgende presentasjon.
Her finner dere som ikke deltok, svar på mye av det vi synes er viktig for å komme i gang igjen.

Vi synes det er viktig å opprettholde håndballaktiviteten, det gir mye glede og aktivitet i en for mange krevende tid. Også myndigheten fremhever viktigheten av å la barn og unge ha meningsfylte fritidaktiviteter.

Vi fikk noen gode spørsmål underveis i webinaret i går og har derfor noen ekstrakommentarer i tillegg til presentasjonen.

Vi anbefaler at alle som skal være hjemmearrangører tar kontakt med motstanderne og forteller hva som er status på publikum og garderobekapasitet. Og selvsagt også om det er andre ting det er nyttig for de som kommer på besøk å vite.

Kioskdrift er en viktig inntekstkilde for klubbene. Bortfall av inntekter kan være grunnlag for å søke om refusjon fra myndighetene. Det er viktig at klubbene setter seg godt inn i de krisepakkene det kan søkes støtte fra. 

Her kan man lese mer om krisepakke 2.

Fra og med mandag 23. november kan man også arrangere treningskamper.
En må da huske å forholde seg til veilederen for kamp og arrangement utarbeidet at NHF.

Vi setter ikke opp flere serierunder for barnehåndballen før jul, men jobber for å finne tid og hallkapasitet for dette i andre halvdel av sesongen.

Trygghet er viktig for at alle skal ha det bra både i trening og kamp og vi håper denne informasjonen kan være med å bidra til dette. 

Vi jobber kontnuerlig med å holde oss oppdatert på ståa i den enkelte kommune, men trenger også innspill fra dere der ute om det er spesielle regler knyttet til akkurat din klubb. Da vil vi gjerne høre fra dere som er klubbledere.

Ta gjerne kontakt med oss på regionskontoret om du lurer på noe i forhold til kampoppsett eller annet. Men vi oppfordrer også alle til å forholde seg til myndighetenes råd og eventuelle begrensninger så vi får hatt så mye håndballaktivitet som mulig i en spesiell tid!

Lykke til med den videre håndballsesongen!