Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

guttebilde_bring_19.jpg

Hva skjer med seriespillet utover våren?

Det er fortsatt ikke lov til å spille håndballkamper. Det påvirker seriespillet utover vinteren.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Før jul la vi ut en sak på vår hjemmeside som også ble sendt til klubbene i klubbinfo på mail. Den beskriver hvordan vi ser for oss seriespillet i 2021 og hvilke føringer som blir gjeldene ut sesongen. Saken kan du lese i sin helhet her.

Man kan i saken lese:
«Dette vil i korte trekk si at der vi før nyttår kunne flytte kamper til 2021, må vi nå la kampene som ikke spilles utgå.» Allerede søndag kveld 3/1-21 fikk vi beskjed om at all aktivitet tom. 17/1-21 avlyses. Det vil si at kampene som skulle gått i denne perioden avlyses og settes til 0-0, 0 poeng, da det nå ikke er rom for å sette dem opp på nytt.

For noen av regionseriene får dette følger allerede nå.
Dette gjelder G14, G16 og Jenter Junior som nå i januar skulle spille ferdig innledende runder for så å brekke seriene og spille Nivå 1 og Nivå 2 resten av sesongen.

Jenter junior:
Kampene tom. 17/1 utgår og resultatene settes til 0-0 og 0 poeng. De øvrige kampene i januar spilles som oppsatt (utfra det vi vet nå). Deretter brekkes serien og vi deler i Nivå 1 og Nivå 2 fra medio februar og spiller ny enkelt serie. Til tross for at alle ikke har spilt alle sine innledende kamper håper vi på at en deling i februar fører til en best mulig vårsesong med like mange kamper på alle og jevnest mulig motstand ut sesongen.

G14/G16:
Disse klassene skulle spilt ferdig innledende runder innen 17/1, men kampene tom 17/1 utgår og settes til 0-0 og 0 poeng. Vi brekker serien nå og setter opp nytt oppsett så fort som mulig. Vi spiller da Nivå 1 og Nivå 2, enkelt serie ut sesongen. På denne måten slipper vi en ny pause for å brekke seriene. Vi håper dette bidrar til en best mulig vårsesong med like mange kamper på alle og jevne kamper ut sesongen!

Er det likevel slik at man opplever å havne på et annet nivå enn man ønsket, vil vi også i denne situasjonen være så behjelpelige vi kan innenfor rammene puljestørrelsen gir. Ta i så fall kontakt med Aud Elin Thorstad umiddelbart.

Nye puljer ser nå slik ut:

G14:

Nivå 1

Nivå 2

Elverum 1

Elverum 3

Elverum 2

Elverum 5

Elverum 4

Gjøvik HK

Elverum 6

Jaren 2

Flisa

Kongsvinger

Jaren

LFH09 1

Leira

LFH09 2

Lena/Toten

Storhamar

Nordbygda

Vang

Veldre

 

 

G16:

Nivå 1

Nivå 2

Elverum 1

Elverum 4

Elverum 2

Gjøvik/Snertingdal

Elverum 3

LFH09 2

Flisa

Lunner HK

LFH09 1

Kongsvinger

Storhamar 1

Snertingdal/Gjøvik

Storhamar 2

Toten/Lensbygda

Storhamar 3

Veldre