Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640x360_viktig-info.jpg

Coronasmitte påvirker all aktivitet

På bakgrunn av beslutninger som er gjort hos NHF sentralt og også hos oss i regionen er all regional håndballaktivitet avlyst.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette betyr at det ikke gjennomføres flere kamper i regionsseriene fra 3. divisjon til de aller yngste i Intersport Isbjørnserien i sesongen 2019-2020. Dette innebærer at også alle sluttspill er avlyst.

Elverum Yngres Cup er også besluttet avlyst.

Våre dommere og dommerutviklere berøres selvsagt også av dette. Alle dommer- og observatøroppdrag utgår.

Det har i dag, i møter mellom Norsk topphåndball og NHF, besluttet at 2. divisjon avsluttes umiddelbart og sluttspillet i REMA1000serien ikke gjennomføres. Mer info er å finne på www.handball.no 

Spillerutvikling 2019-20:
Alle planlagte aktiviteter frem til påske er utsatt pga. anmodningene om innendørsaktivitet. Vi tar en ny vurdering etter påske om hvordan veien videre blir.

Vi jobber nå med pakking av medaljer til Intersport Isbjørnserien og Aktivitetsserien, og ber om forståelse for at det kan ta litt tid før dere får dette. Men medaljene er på vei, og medaljer er jo stas for de yngste.

Alle avlysninger som nå er foretatt gjelder inneværende sesong og aktiviteter fram til etter påske om ikke annet er beskrevet.
Mange turneringer etter påske er selvsagt også berørt av avlysninger. 

Vi har allerede invitert til nystartet serie i Beachhåndball og vi håper at denne kan gjennomføres. Vi vil selvsagt følge utviklingen fortløpende, og skjer det endringer vil dere bli oppdatert. Påmeldingen til RM Beach åpner også snart, og vi har tro på å gjennomføre dette arrangementet 12.-14. juni.

1. april inviterer vi til seriespill for sesongen 2020-2021.
Da er det viktig at alle leser det dere da får tilsendt av informsasjon og at lagene meldes på inne firsten 1. mai 2020.

All informasjon om beslutninger som tas finner dere fortløpende oppdatert på denne siden OPPDATERT KORONAINFO FRA NHF

Samtidig anmoder vi alle lag, klubber og medlemmer om å benytte Folkehelseinstituttets nettsider for oppdatert informasjon rundt viruset.

Folkehelseinstituttet har laget en egen artikkel inneholdende råd for gjennomføring av store arrangementer i lys av virusutbredelsen. Den artikkelen finner du her

Les også Idrettsforbundes artikkel om avvikling av årsmøter i Idrettslagene.