Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Illustrasjon-barnehåndballtrener_innlandet_640x360web.jpg

Barnehåndballinfo høsten 2019

Nå er sesongen snart i gang! Er spillerne på plass og lagene klare? Ikke vent med å komme i gang.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hei, barnehåndballengasjerte!

Er dere klare for ny sesong? Nå går tiden fort fram til kampene begynner, derfor må spillerne på plass og lagene gjøres klare. Kanskje er det nødvendig med rekrutteringsarbeid? Det er aldri for sent å begynne og spille håndball uansett alder. Ta tak i nærmiljøet! Rekrutteringsarbeid kan dere lese mer om i linken under om «organisering av barnehåndball i klubben». Ellers er det bare å ta kontakt for en nærmere prat om dette.

I løpet av sesongen kommer håndballregionen til å arrangere barnehåndballmøter for alle som er engasjert i barnehåndballen på ett eller annet vis. Hvilke temaer vil dere skal bli tatt opp her? Gi gjerne en tilbakemelding på dette. 

Det er mye faglig og inspirerende innhold på vår nettside. Bruk den flittig! Under ligger tre linker dere virkelig kan dra nytte av, både tips og inspirasjon til alle dere som er involvert i barnehåndballen. Ellers ligger det svar på det meste vi får spørsmål om fra klubbene på nettsiden.

Thorir om barnehåndball

Inspirasjon til treneren 

Organisering av barnehåndballen i klubben

Har dere spørsmål eller andre henvendelser er det bare å ta kontakt med barnehåndballansvarlig Maria Vikan opheim på mail eller mobil: 45276292.

Husk at vi ønsker å hjelpe dere så godt vi kan uansett hva det skulle være, så ikke nøl med å ta kontakt! 

Lykke til med sesongen 2019/2020!