Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

barn i aktivitet.jpg

Vi gjennomfører skolebesøk

Vi er ute å besøker skoler i Hordaland. En rekrutteringsarena for klubben?

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi har i disse dager sendt ut en invitasjon til alle skoler i Hordaland angående et opplegg vi har kalt Lerøydagen.

Lerøydagen er et samarbeidsprosjekt mellom NHF Region Vest og Lerøy, der skolene i Hordaland kan sende inn en søknad om å få besøk av oss i en gymtime, samt at de får sushi fra Lerøy og litt informasjon om kosthold.

For å gjennomføre besøkene har vi knyttet til oss spillere fra FyllingenBergen og Tertnes Elite. Vår tanke er at dette skal være med på å spre interessen for håndballen og gi flere barn mulighet til å prøve idretten vår. Vi håper selvsagt også at dette vil føre til at flere ønsker å begynne på et håndballag.

Vi vil i forkant av besøkene sende ut informasjon til klubbene som er i nedslagsfeltet til skolen om at vi nå skal ut på skolebesøk. Vi har også sendt en forespørsel til lærerne på skolene om de kan være behjelpelig med å distribuere ut informasjon om klubben og treningstider til elever og foreldre. Dette vil vi informere nærmere om i hver enkelt e-post til de respektive klubbene.

Dette er en fin anledning for klubben å rekruttere flere håndballspillere og vi håper dere ønsker å benytte dere av denne muligheten.  

Har dere spørsmål ta kontakt med regionskontoret på nhf.rvn@handball.no