Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

åsanej16bring.jpg
Åsane er et av tre lag fra vest som skal i aksjon i finalerunden av Bringserien

Tre lag til sluttspill

Fana og Åsane (jenter) og Florø (gutter) er klar for sluttspillet i Bringserien, når finalerunden spilles i Fredrikstad 6. - 8.mai.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er jentelagene til Fana og Åsane som gjennom å vinne pulje 1, og å bli nummer 2 i pulje 3, som har kvalifisert seg til sluttspillet. På guttesiden endte Florø som nummer 4 i pulje 2, og er dermed også klar for avgørende runde i Østfold.
Plasseringer til øvrige lag ble på jentesiden Gneist 6, Årstad 7, Sotra 8 og Os 11. På guttesiden endte Mathopen som nummer 6 mens Fyllingen til slutt ble nummer 12.

- Vi er strålende fornøyd med å ha klart å kjempe oss til finalekampene, og dette er en ren bonusrunde for oss. Sesongen har vært preget av skader i tillegg til at vi har mistet et par spillere underveis, og jeg må si jeg er imponert over det jentene har prestert til nå. Målet vår nå får bli å ikke måtte kjempe om de siste plassene når vi spiller i Fredrikstad, sier Åsane trener, Ørjan Valik.

I LERØYserien endte til slutt jentene fra Bjarg som nummer 8, Fyllingen som nummer 11 og Viking TIF som nummer 14, mens guttelaget til Viking TIF avsluttet på 8.plass i årets turnering.