Askøy HSL under opptoget

Storeslem på Lillehammer

Hele tre pokaler ble med over fjellet til Bergen etter helgens Landsturnering.

4-6 september deltok 1650 håndball- og fotballspillere fra hele landet på den årlige Landsturneringen. I år ble den arrangert for 25 gang i vertsbyen Lillehammer. På tre baner i Håkons hall konkurrerte fem lag fra Region Vest om de gjeve pokalene.

Landsturneringen begynte fredag med opptog gjennom Lillehammers gater og offisiell åpning på Stortorget. Her kunne spillerne svinge seg til muntre toner og hygge seg sammen med spillere fra hele landet. Hele 115 lag deltok på årets turnering. Lørdag ble det spilt kamper fra tidlig morgen til sen ettermiddag i Håkons hall. Lørdag kveld svingte spillerne seg i finstasen til toner fra Rock´n Roll Team på banketten. Og søndag formiddag gikk spillerne på nytt på banen for avsluttende kamper, og noe til og med til finalespill.

Førde United, SPK Sotra, Stord, Askøy HSL og Vadmyra viste frem både gode håndballferdigheter og idrettsglede på parketten. Hele tre lag kom til finalen. Sotra SPK vant klasse C1, Askøy kom på andre plass i klasse C2, og Vadmyra vant B-sluttspillet i klasse C3.

Region Vest takker spillere og trenere med innsatsen under årets turnering, og gratulerer årets vinnere.