Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2015-02-08 15.00.35.jpg

Spillerutvikling Gutter

Region Vest har denne sesongen gått inn i et samarbeid med FyllingenBergen som et ledd i å beholde, utvikle og optimalisere tilbudet til regionens guttespillere. Prosjektleder for tiltaket er hovedtrener i FyllingenBergen, Vidar Gjesdal.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fyllingenbergen vil håndtere administrering og gjennomføring av spisset gruppe, Bylags-NM og Regionslags-NM. 

Les mer om bakgrunnen for denne modellen under:

«Ny sesong står for døren og vi i FyllingenBergen ser frem mot en ny spennende sesong for guttesiden i Bergen.  Vi kan glede oss over Viking TIF sitt opprykk til 1. divisjon og flere miljøer som jobber godt på guttesiden. Men vi ønsker oss enda flere for å løfte nivået ytterligere. Sist sesong startet vi opp felles økter for våre fremste spillere født 98/99. Vi fikk gjort oss noen erfaringer etter jul som vi tar med oss videre i arbeidet med å utvikle guttehåndballen i Bergen. Trenerne for de spillerne som var med var utelukkende positive til å fortsette med et lignende opplegg videre.

Selv erfarte vi at dette tilbudet kanskje er enda viktigere for gruppen av spillere som går siste året på ungdomsskolen. Kommende sesong har vi hatt flere møter med Region Vest for å skape et helhetlig samarbeid, slik at vi kan utvikle byens talenter videre på best mulig måte. Tanken er å fortsette med talenttreningen, men nå utvide til to grupper. Fortsette med 98/99 som blir en del av regionslaget. I tillegg starte opp med 2000 kullet (evt noen 2001) som vil være en del av bylaget kommende sesong.

Vi er klar over totalbelastningen, da spesielt for den eldste gruppen. Så her er det viktig at vi sammen kan enes om rammen i forhold til treningsmengde. Vi har satt opp som utgangspunkt annenhver lørdag gjennom sesongen. Tatt hensyn til Lerøy runder og ellers håper vi å finne gode løsninger de dagene det er kampaktivitet for spillerne. For den yngste gruppen er det satt opp økter annenhver onsdag. Også her må vi få på plass gode rutiner i forhold til eventuell aktivitet i egen klubb.

Det er helt avgjørende at vi står samlet bak disse tankene for at vi skal få tingene til å fungere. I den forbindelse ønsker vi et møte slik at vi kan enes om et opplegg til det beste for alle parter.

Det blir som følger:
Torsdag 10. september kl 1930 i Framohallen (klasserommet).

Der ønsker vi at klubbene som er representert med spillere i disse kullene stiller med sin klubbtrener og styrets leder, eventuelt sportslig leder.