Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Beach målvakt innsats2.JPG

Beach Puljeoppsett og regelkurs

Puljeoppsett og dato for regelkurs for Beachhåndball er klart.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Regionsmesterskapet i Beach Håndball

Sol og varme er bestilt og 156 lag er klar for å boltre seg i sanden på Beach banene på Straume og i Kjøkkelvik. fra torsdag 2 juni til og med søndag 5. juni.

Puljeoppsettet er klart og en finner det på: https://www.handball.no/system/kamper/pameldte-lag-Beach/

I tillegg finner du puljeoppsettet og spillform her.

Det skal også spilles Beach håndball på Byrkjelo og Årdalstangen, henholdsvis 11. og 12. juni. Her er påmeldingsfristen satt til 15. mai.

På hjemmesiden finner en mer informasjon om bl.a. reglene: https://www.handball.no/regioner/region-vest/kampaktivitet1/andre-kamptilbud/beach-handball/

Det inviteres også til regelkurs i forkant av turneringene og disse finner sted:

Beach regelkurs i forbindelse med Regionsmesterskapet (RM) er satt opp på Idrettens Hus, Brann Stadion mandag 23. mai klokken 1800 - 2130. Instruktør er Charles Whiteley.

Påmelding til kurs sendes til: nhf.rvn@handball.no innen 15 mai

For dem som har gjennomført kurs og ønsker å dømme; påmelding gjøres av klubb via turneringsadministrasjon (TA) på samme måte som til ny sesong for vanlig håndball. Du må selv ta kontakt med egen klubb og be dem om å melde deg på til Beachsesongen 2016. Påmelding innen 15. mai i TA.

Regelkurs for turneringene på Sandane og Årdal finner sted på Skei hotel søndag 29 mai klokken 1400 - 1800. Påmelding sendes til nhf.rvn@handball.no innen 15 mai.