Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

BLI MED PÅ TEMASERIEN BILDE.jpg

Temaserien 24/25 er åpen for påmelding

Er du klar for en utfordring som spicer opp håndballhverdagen litt ekstra? Meld deg på neste sesongs Temaserie!

I år igjen skal Temaserien arrangeres. Som i tidligere sesonger gjelder dette tilbudet for både 12- og 13-åringene. I sone 1-3 vil også 14-15 åringene få muligheten til å delta.

Har du ivrige spillere som ønsker å utfordre seg selv både på trening og på kamp? Dette utviklingstilbudet garanterer utvikling både spillemessig og sosialt, samt tilgang på øktplaner med inspirasjon til treninger og med et bredt utvalg øvelser til trenerne.

Men hva er egentlig temaserien?

Temaserien går kort fortalt ut på at påmeldte lag blir satt opp på kamper, hvor det skal spilles etter ett bestemt tema. I forkant av kampdag, vil trenerne få utlevert fyldige øktplaner som vil bli grundig gjennomgått på Teams møter. Deler av øktene vil også bli vist på SPU-samlinger. Etter det får lag og trenere en periode med egentrening, som resulterer i en kampdag. Det er viktig å merke seg at lagene vil bli belønnet med ekstra poeng hver gang de spiller etter tema. Etter siste kampdag vil det bli kåret en vinner av Temaserien, som vil få en T -skjorte av regionen i premie.

Hva kan du forvente?

Du som trener kan forvente et tett samarbeid med regionen. Det vil bli holdt jevnlige Teams møter der utleverte øktplaner vil bli grundig gjennomgått. Dette vil føre til et systematisk treningsarbeid, hvor det vil finnes store muligheter for positiv utvikling både for trenere og ikke minst spillerne.

Eksempler på temaer som har vært i fokus før, er ulike typer forsvarsspill, samarbeidsspill mellom linje-bakspiller / kantspiller-bakspiller, overgangsspill, kontringer, returløp, ulike pasningsteknikker etc..

I år vil vi i tillegg sette spesielt fokus på dommerutvikling. Dette skal sikre kvalitet på kampene, og et rettferdig sluttresultat for alle lagene.

Dette sier trenerne som har vært med i sesongen 23/24 om Temaserien:

Hva var det som gjorde at dere meldte dere på Temaserien i år?

  • En god måte å konsentrere seg om enkelte ting i små perioder.
  • Mulighet for videreutvikling av både spillere og trenere.
  • Får å få innspill og læring, samt et bredere kamptilbud.

Har det levd opp til forventningene?

  • Svaret er 100 prosent ja! Kommunikasjonen med regionen om opplegget har vært veldig bra. Treningsplanene, teamsmøtene og kampaviklingen har vi vært veldig fornøyd med.
  • Det har levd opp til forventningene. Vi har kost oss masse, veldig kjekk og fin måte å få inn temaene på.

Har temaene vært relevante?

  • Ja, det har de absolutt.
  • Vi som foreldretrenere har lært mye i prosessen og det har vært kjekt å delta på webinarene. Det har blitt godt forklart og informasjonen har vært tydelig og enkel. 

Noe som har vært ekstra kjekt som du ønsker å fremheve?

  • Inspirasjon til økter.
  • Iveren til spillerne når vi begynte på nytt tema, og å se fremgangen på den måneden vi trente på temaet.
  • Selve kampdagen har vært ett høydepunkt for spillerne, men også for oss trenere. Da har vi fått sett det vi har øvd på i ukene før.
  • Bra med poeng for spill etter tema og ikke kun for målene, gir ekstra motivasjon. 

Vil dere anbefale Temaserien videre til andre trenere? Hvorfor?

  • Så absolutt. Masse god læring, gode øktplaner, veldig gøye tema. Spillerene har syntes det har vært veldig kjekt.
  • Ja, det er en fin arena på å utvikle bestemte deler av håndballspillet på, og spillerne syntes det var kjempegøy.
  • Ja, absolutt. Det gir en motivasjon til treningsarbeidet, systematikk og tilgang til mange gode øvelser. I tillegg var det veldig kjekt og sosialt med samlingene. Spesielt det å kunne få uttelling for det vi hadde øvd på.

Dette er et utviklingstilbud du ikke vil gå glipp av! Av erfaring vil både spillere, trenere, laget og det sosiale utvikle seg. Jevnt over har vi sett at spillerne synes dette har vært veldig kjekt, og noe som gir både motivasjon og mestring. Prisen er 3820,- for påmelding av lag i Temaserien.

Er du klar for en gøy og lærerik utfordring?

Meld på laget ditt innen 1. september i Turneringsadmin på ekstratilbud