Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

artikkel terminliste.jpg

Avdelingsoppsett 2425 til høring

Avdelingsoppsettet for sesongen 2024/2025 er nå ute for høring. Ta en titt!

Velkommen til ny sesong! Her finner du forslaget til avdelingsoppsett for sesongen 2024/25.

Bruk tiden godt, for det er nå dere har muligheten for å komme med innspill på puljeinndeling og avviklingsform.

  • Sjekk nøye at ALLE lag er med og påmeldt på RETT NIVÅ.
  • I de aldersklasser hvor det er oppgitt flere alternativer ber vi om at klubb/lag melder til oss hvilke dere mener er mest hensiktsmessig. Alternativ 1 blir valgt om ikke noe annet meldes inn til oss, flertallet avgjør.

Det er spesielt viktig å merke seg kampantallet i hver klasse, og gjerne spesielt i de klassene hvor det også spilles nasjonale serier. Husk regelverk og anbefaling om maks antall kamper.

I barnehåndballen 9-10 år spilles det runder, to kamper hver gang.  I 11 og 12 års klassen spilles det enkeltkamper med mulighet for omberamming hvis dere ønsker flere kamper på en dag/helg slik dere kan få andre helger fri. Minner om at det ikke er tabell og ingen sluttspill i 9-12 års klassen.

Gutter og Jenter 13 – 20 år.  

Vi oppfordre alle klubber og lag å være ekstra nøye med å sjekke oppsettet for å se at lag i egen klubb er plassert riktig i forhold til nivå og at alle lag er kommet med. Husk at det fra og med sesongen 24/25 er deling i alle B puljer etter nyttår. Se avdelingsoppsett for informasjon om deling.

Det er fortsatt mulighet til å endre nivå dersom det skulle bli aktuelt. Vi oppfordrer spesielt lag og klubber tar en runde internt for å vurdere et C-nivå.

Vår region er langstrakt, noe som fører til en god del reisevei for enkelte lag. For at alle skal få et godt kamptilbud, må en være forberedt på noe reisevei i enkelte puljer.

I flere av aldersklassene har vi skissert ut flere alternativer. Vi ber spesielt lagene som deltar i puljer der det er flere alternativer til oppsett om tilbakemelding. Det er nå tilbakemeldingen kan komme.

I sone 1-3 og sone 8 inviterer vi til egne terminlistemøter. 

Terminlistemøte i sone 1-3 blir tirsdag 14.mai kl. 18:00 på Teams.

Terminlistemøte i sone 8 blir 14.mai kl. 18:00 på Teams.

Forslag til avdelingsoppsett finner du her:

Avdelingsoppsett 2425 Til høring

Alle innspill sendes til nhf.rvn@handball.no

Høringsfristen er satt til 15. mai.