Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sondre og Jim-Rune 16.9.jpg
Sondre og Jim-Rune under skjærgårdslekene august 2022

Finalpar fra Region Vest

Dommerpar fra vest fortsetter å levere. Denne gangen i Bylagsturneringen i stavanger

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bylagene var forrige helg samlet i stavanger for å måle krefter. Den nasjonale dommergruppen "trainee" var også samlet her for det sosiale, faglig påfyll og utvikling i kamper. Region vest var representert med tre dommerpar.
- Emilie Nystad Wold / Kathrine Anthun (Askøy)
- Erik Koopmans / Magnus Ødven (Sandane)
- Jim-rune Navelsaker Pedersen / Sondre Vestnes Knudsen (Florø/Viking)

Emilie/Kathrine og Erik/Magnus fikk begge semifinaler som siste kamp, mens Jim-Rune/Sondre trakk det lengste strået med finalekamp. Fantastisk levert av alle tre parene, og tilbakemeldingen fra både trenere, spillere og dommerutviklere er utelukkende positiv.

Selv sier Jim-rune og Sondre følgende:

"En hektisk, men spennende helg for oss som dommerpar: Vi var i Stavanger og dømte Bylagsturneringen hvor landets beste 15-åringer møttes for å spille mot hverandre. Det ble avviklet mange kamper for spillerne, men også for oss dommere. Selv om det var krevende fysisk og psykisk, var det også en utrolig givende opplevelse.

Under turneringen fikk vi muligheten til å danne nye bekjentskap med trenere, spillere, dommere og øvrige aktører. Vi var opptatt av å skape en positiv atmosfære og gjøre turneringen så vellykket som mulig. Ekstra spennende er det å få veiledet unge spillerne og forhåpentligvis hjelpe dem med å videreutvikle håndballkarrieren.

Helgens høydepunkt var at vi fikk lede guttefinalen mellom Drammen og Kristiansand. Finalen var en spennende opplevelse for oss som dommerpar. Vi synes vi ledet spillerne gjennom kampen på en god måte, selv om det påtvungne utgrupperte forsvarsspillet utfordret oss hva gjelder duellspill. Begge lag ga alt slik at vi som dommere hele tiden måtte være påskrudd. Vi er stolte over å ha dømt finalen i Bylagsturneringen. Vi takker våre gruppeledere og dommerutviklere for tilliten og håper på flere slike kamper i fremtiden. Samlet sett var det en helgen en god erfaring for oss som dommerpar. Vi ser frem til å treffe alle dem vi ble kjent med under Bylagsturneringen i hallene rundt omkring i landet. 

Nå som sesongen går mot slutten ser vi at det målrettede vi har lagt ned denne sesongen har gitt avkastning. Vi anbefaler alle unge dommere å melde seg inn i en utviklingsgruppe for å få god veiledning av regionale og nasjonale dommerutviklere på veien videre."