Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Julekort.jpg

Julehilsen fra oss i NHF Region Vest

På vegen av administrasjonen i NHF Region Vest vil jeg takke dere for samarbeidet i 2022.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjære alle klubber i region vest,

Det er en spennende tid vi går i møte og jeg ser frem til et videre samarbeid i 2023.  Vi jobber hele tiden med å bygge gode relasjoner mellom klubbene og regionen. Så erfarer vi det ofte er slik at noen klubber har vi snakket mye med, mens andre klubber har det gjerne bare blitt med en prat på telefonen. Det er store variasjoner i behov for støtte og bistand blant dere. Vi håper likevel at alle kjenner på at terskelen for å ta kontakt med oss er lav og at vi er tilgjengelige for din klubb.

Fremover blir vårt fokus og vårt felles mål å skape stor håndballaktivitet i regionen. Så er ønsket at vi på ulikt nivå kan jobbe sammen om sentrale tema som dommerarbeid, rekruttering, redusere frafall, beholde de frivillige og med generelt å øke kompetansen på trenere, spillere og lag i vår region. Administrasjonen og styret er overbevist om at det i klubbene våre er gode tanker om hva som kan være sentrale tiltak framover. Vi håper på godt samarbeid og at mange vil bidra!

Vi ser frem til nye muligheter for arbeidet, både administrativt og for aktiviteten ute i klubbene.  Husk, vi er her for dere og ønsker å bidra med å løse små og store utfordringer!

Igjen tusen takk for samarbeidet!!

Med ønske om en riktig god jul og høytid og alt godt for året som kommer!

Sportslig hilsen

Trine Skarstein Dalland

Daglig leder