Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

kast-ballen-vinnere-2022.jpg

Årets Kast ballen vinner er kåret.

Årets Kast ballen vinner i Region Vest er kåret. Elevene i klasse 3B på Rimbareid skule fikk seg en overraskelse!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Region Vest dukket opp i klassen med beviset på at de var beste klasse i Vestland fylke, var det enoverrasket gjeng som tok i mot oss!

 

I høst har 76 skoler i Region Vest deltatt på Kast ballen, et undervisningsopplegg der elevene skal få oppleve glede og mestring i lek med ball. Elever og lærere har i 3 uker fått utfordre seg med øvelser i kroppsøving, Kast ballen-utfordringen og andre balleker i friminuttene. Flere av 3. trinns klassene har også deltatt på Kast ballen-konkurransen der elevene registrerer Kast ballen-aktiviteten de har hatt i friminuttene. 

Årets vinnere av Kast ballen konkurransen i Region Vest ble 3B på Rimbareid skule, Fitjar. Det var en overrasket gjeng som jublet høyt når vinnerpokalen ble delt ut sammen med Hummelballer til alle elevene.

Elevene var enige om at de har hatt det gøy med Kast ballen-prosjektet. Læreren, Reidun Teistedal Dyrøy, forteller at elevene har vært kjempeflinke, og alle har vært aktive både i friminutten og på kroppsøvingtimene: - Det har vært veldig kjekt, elevene har vært engasjert og ivrige. Kast Ballen er et enkelt opplegg for oss lærer å ta i bruk.

Vi gratulerer 3B Rimbareid skule, Fitjar!