Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

barnehåndball-jenter-6-år-kampsituasjon-640x360.jpg

Lyst til å arrangere eller delta på POP-UP Cup?

POP-UP Cup er en lavterskelturnering for barn og unge, med fokus på å få i gang litt håndballaktivitet.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Endelig er det åpnet opp for litt kampaktivitet igjen. Og selv om det enda ikke er åpnet opp for kampaktivitet på tvers av kommunegrensene, så skal det ikke hindre våre små håpefulle fra å kunne spille kamp. Nå er det å finne frem kreativiteten og kalle inn til cup enten innad i egen klubb, eller der det er mulig, inviter naboklubben i tillegg!

Pop-Up cup er tingen i disse dager, hvor det har vært svært lite kampaktivitet. POP-UP Cup er et lavterskeltilbud, hvor jenter kan spille mot gutter, hvor lag kan bestå av både gutter og jenter, og hvor det kan være en liten miks av alder hvis det må til for å kunne stille lag, altså rett og slett: et tilbud hvor aktivitet og idrettsglede står i fokus. 

Som alltid i disse tider er det koronarestriksjonene som bestemmer hva vi kan gjennomføre og ikke. For de fleste klubber og lag vil en intern cup i egen klubb være det alternativet som er mulig per nå, mens for andre kan det være mulig å invitere naboklubben. Så håper vi at å spille på tvers av kommunegrenser, og dermed invitere naboklubben, blir en mulighet for alle utover våren.

Hvis dere ønsker å arrangere en POP-UP cup gjør dere følgende:

  • Sende ut invitasjon til lag i egen klubb eller naboklubben om hvem som vil være med.
  • Meld dato og hall til NHF Region Vest.
  • Meld hvilke klubber og aldersklasser det inviteres til.
  • POP-UP cup har ingen startkontingent for lagene, NHF Region Vest vil bidra med kr 200,- pr deltakende lag som kan gå til å dekke evt. dommerutgifter
  • Det oppfordres til å bruke dommere tilhørende egen klubb

Hva kan dere få hjelp til?

Regionskontoret kan hjelpe med Kampoppsett, hvis dere trenger det eller tips til arrangement gjennomføring

Vedlagt finner dere en litt mer utfyllende beskrivelse av Pop-up cuper og en invitasjon som dere i klubb kan sende til andre klubber, hvis dere ønsker å arrangere Pop-up cup hos dere!

Kontakt Lisbeth A. Voldsund (lisbethadolfsen.voldsund@handball.no) (sone 4-8) eller Ainor Naustdal (ainor.naustdal@handball.no) (sone 1-3) på regionskontoret om dere trenger hjelp eller ønsker å vite mer. 

 

Arrangør er ansvarlig for at turneringen arrangeres til i enhver tids gjeldende retningslinjer. Vi lanserer konseptet først og fremst for å få igang aktivitet for aldersgruppene 6 år til 12 år, men inspirasjon kan også brukes i ungdomsklassene.

Vi oppfordrer til å arrangere POP-UP Cup;

  • Mellom lag internt i egen klubb
  • Mellom lag med annet kjønn
  • Mellom lag med ulikt nivå
  • Mellom lag med ulike alder
  • Mellom mixlag (både mht til alder og kjønn)
  • Ulike spillformer, også ungdomslag kan spille 4'er og 5'er håndball. 

Intensjonen med POP-UP Cup er å få i gang kampaktivitet igjen. POP-UP cup har ingen startkontingent for lagene, NHF Region Vest vil bidra med kr 200,- pr deltakende lag i barnehåndballen, som kan gå til å dekke evt. dommerutgifter. 

Hvordan bli arrangør?
Meld inn ønsket dato til Lisbeth A. Voldsund (lisbethadolfsen.voldsund@handball.no) (sone 4-8) eller Ainor Naustdal (ainor.naustdal@handball.no) (sone 1-3). 
Arrangør får tilsendt invitasjon dere kan sende ut til aktuelle lag. Husk at slike innendørsarrangementer kun kan ha 50 personer.

Trenger dere hjelp til kampoppsettet, arrangementtips eller har dere andre spørsmål? Skriv dette i henvendelsen. 

Hva må arrangør gjøre?

  • Booke hall
  • Sikre dommere til kamp
  • Invitere lag fra samme kommune
  • Lage kampoppsett og dommeroppsett