Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

NHF Logo Isbjørn

Bergen kommune viderefører tiltakene.

Bergen kommune viderefører tiltakene sine tom tirsdag 22 september og vil komme med nye vurderinger mandag.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bergen kommune viderefører tiltakene sine til og med tirsdag 22 september og vil komme med nye vurderinger mandag 21 september.  Forskrift om smitteverntiltak for Bergen kommune Andre kommuner har også kommet med anbefallinger for sine innbyggere, basert på Bergen kommune sine tiltak. 

Det å begrense antall personer samlet på et sted er et av de viktigste tiltakene. Etter råd fra FHI gjelder fortsatt nasjonal grense på 200 personer for utendørs arrangementer og 50 personer for innendørs arrangement hvor man gjennomfører arrangementet innenfor gjeldende smittevernregler. Dette er begrunnet i smittevernfaglige vurderinger. Definisjon på arrangement kan det leses mer om her.  

NHF Region Vest tar den pågående ekstra dugnaden og krevende situasjonen i Bergen og omliggende kommuner på det største alvorDet er derfor viktig å presisere at alle som ønsker å omberamme kamper i denne dugnadsperiodenkan selvfølgelig gjøre det. Vi skal være behjelpelig med omberamming og med veiledning til de klubber og lag som ønsker å gjennomføre kamp 

I likhet med Bergen kommune vil informasjonen som ble gitt ut av oss i forrige uke strekke seg til over helgen. Ny informasjon fra Bergen kommune vil komme mandag 21 september. 

Når du vurderer kampaktivitet de nærmeste dagene:  

  • Lytt til din kommune – følg kommunens råd om aktivitet og forflytning. 
  • Aktivitet i egen kommune, innenfor gjeldende smittevernregler, er forsvarlig og begrunnet i smittevernfaglige vurderinger. 
  • Aktivitet mellom kommuner vil flere steder i vår regionen være forsvarlig innenfor gjeldende smittevernregler og er også begrunnet i smittevernfaglige vurderinger.  
  • Vi anbefaler klubbene og arrangere uten publikum kommende helg der de synes dette er krevende. Ha størst fokus på utøvere/spillere og å få avviklet kampene (gjerne ta i mot sjåfører til lag som har reisevei). 

Ta kontakt med regionskontoret om du trenger hjelp til omberammingNHF Region Vest på e-post.

Hvis klubber har spørsmål rundt eller strever med å arrangerer kamper i helgen ta kontakt med daglig leder på trineskarstein.dalland@handball.no - så svarer vi deg på e-post eller telefon. 

Daglig leder, Trine Skarstein Dalland vil være tilgjengelig på telefon gjennom hele helgen om det blir behov for å ta kontakt i forbindelse med gjennomføring av arrangement. Hun kan nås på telefon: 99230479

NHF Protokoll for barne- og ungdomshåndball. Leser du her! *

NHF Veileder for kamper og arrangement leser du her! *

* Vi gjør særskilt oppmerksom på at kommunene kan innføre strengere smittevernregler enn hva som er fastsatt av NHF/nasjonale helsemyndigheter.  ​Dette med bakgrunn i smittesituasjonen i den enkelte kommune.