Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bønes J16 1920.jpg

14 lag klar for de nasjonale seriene

I helgens kvalifiseringer til Bring- og Lerøyseriene, var det 14 lag fra Region Vest som tok seg direkte inn i seriespillet.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I helgens kvalifiseringer til Bring- og Lerøyseriene, var det 14 lag fra Region Vest som tok seg direkte inn i seriespillet. I tillegg er det 2 lag som får mulighet å spille seg til plass, i ekstrakvalifiseringer i Bringserien for gutter, i midten av oktober.

Bønes Jenter 16 var gode på hjemmebane, og var klar for seriespillet allerede etter lørdagens kamper, med seire 33 – 15 over Steinkjer HK og 30 – 18 mot Fjellhammer. Søndag ble det tap 16 – 21 for Storhamar – det andre laget fra puljen som tok seg videre etter første forsøk.

- Jentene var ordentlig gode på lørdag, og spilte for så vidt bra om søndagen også. 21 mål bakover er ikke så verst, men fremover gikk det litt trått. Alt i alt er vi uansett fornøyd og har nådd sesongens første målsetting med å kvalifisere oss til Bring, sier lagets trener Øivind Heggø.

Hva tenker dere om deltakelse i Bringserien – hvor godt kan Bønes prestere?

- Det viktigste er at vi har kommet med, og dermed får prøve oss mot landets beste lag gjennom hele sesongen. Dernest tror jeg dette er med å gi verdifull utvikling for spillerne, og sist men ikke minst så har vi lyst å prestere så godt som mulig, og gi alle vi møter kamp. Hvor godt det blir er vanskelig å spå, men vi kommer til å gå på banen i hver eneste oppgjør med ønske om å vinne, svarer Heggø på telefon, mandag formiddag.

 

Under finner du status for alle lagene fra regionen som har deltatt i helgens kvalifiseringer

image3oc8b.png

Gutter:

Til 2 kvalifisering:

Viking TIF og FyllingenBergen

 

Jenter:

Til 2 kvalifisering:

Fyllingen, Kjøkkelvik og Åsane

 

Slått ut:

Fana, Florø

 

imagepmz7.png

Gutter:

Direkte kvalifisert:

Fyllingen, Bjørnar, Sotra

 

Til Ekstrakval:

Stord, Dale

 

Slått ut:

Sædalen, Årstad

 

Jenter:

Direkte kvalifisert:

Bønes, Åsane, Gneist, Bjarg, Fyllingen, Bergen,

 

Ekstrakval:

 

Slått ut:

Bjørnar, Dale, Sotra, Tertnes.