Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

_DSC7507.jpg

Snart sesongstart!

Vi er kommet nesten halvveis inn i august, skolestart står for døren, og snart kastes sesongen 19/20 i gang.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når seriene starter for de forskjellige lagene varierer, men de første regionseriekampene går av stabelen i månedsskifte august/september. Før den tid har elitelagene i regionen blant annet spilt «Lerøy Elitecup» i Fana Arena, mens flere av regionens øvrige topplag har kommet i gang med første runde i NM. Mange har besøkt Haukelandshallen der de har deltatt i Årstads tradisjonsrike «Åpningscupen», eller en har vært i Førdehuset, der en har hatt mulighet å gjøre sesongoppkjøringen i Førdes «Elvetorget Cup».

For lagene i 3.divisjon, skal seriene nå være satt, og gebyrfri omberamming gikk ut 1.august. Her har vi dessverre fått entrekning før seriene starter, da Os`herrer har måtte legge inn årene og ikke blir å se denne sesongen. Vi håper gultrøyene kommer sterkt tilbake, og får gutte/herre-håndball på beina igjen så snart som mulig.

For øvrige lag er 1.september datoen en må forholde seg til for å få endret kamper i terminlistene gebyrfritt. En må huske å avtale ny kamptid med motstander, og forsikre seg om at halltid er disponibel til kamp på det nye tidspunktet.

Siste frister vi minner om i denne omgang, er påmelding til minihåndball. For lagene i søndre del av regionen, Sunnhordland og Hordaland, er fristen 15.september, mens det for alle i det som enn så lenge er Sogn og Fjordane, må ha meldt på sine håpefulle innen første dagen i oktober.