Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Barnehåndball_Illustrasjon_900.jpg

Inspirasjonssamling J&G2006

NHF Region Vest arrangerer inspirasjonssamlinger for jenter og gutter født 2006.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inspirasjonssamlinger for jenter og gutter født 2006 er et breddetilbud for ivrige jenter og gutter som har lyst til å trene litt ekstra i tillegg til sine egne klubbtreninger. Vårt mål er å skape gode treningsøkter med fokus på mestringsfølelse, individuell utvikling, samtidig som det skal være en gøy, lærerik og positiv opplevelse for utøverne.

Inspirasjonssamlingene er et tilbud til alle spillere i regionen som ønsker å trene litt ekstra, samt få nye impulser og inspirasjon til videre treningsarbeid. Det arrangeres egne samlinger for utøvere i sone 1-3 (Sogn og Fjordane), se info helt nederst. Det stilles ingen krav til ferdighetsnivå for deltagelse på disse samlingene. 

Inspirasjonssamlingene vil maksimalt ha plass til 25 utøvere på hver samling. Førstemann til mølle prinsippet gjelder! For å gi mulighet for flest mulig å melde seg på dette tiltaket, meldes utøveren på enkeltsamlinger. Det er selvsagt mulig for en og samme utøver å melde seg på alle samlingene. Hver enkeltsamling vil koster kr. 200 pr. utøver. Påmelding er bindende. 

Alle samlingene for utøvere i sone 4-8 finner sted i Gilde sine gamle lagerlokaler på Eidsvåg, som nå er bygget om til treningshall. Adresse: Eidsvågveien 150, 5105 Eidsvåg. Når man kommer til hovedinngangen til Eidsvåg Senter (skiltet), kjører man til venstre og følger veien helt rundt bygget. Inngangsdøren til hallen er rett ved siden av rampe nr 12. Se kartlink under. Om noen ikke finner frem, ring Ulrik på 92449645.

Kartlink, klikk her.

Inspirasjonssamlinger JENTER 2006 for utøvere i sone 4-8:

Klikk på ønsket samling for påmelding.

Inspirasjonssamlinger GUTTER 2006 for utøvere i sone 4-8:

Klikk på ønsket samling for påmelding.

Spørsmål ifm. Inspirasjonssamlinger for utøvere i sone 4-8 kan rettes Ulrik Risberg , e-post: ulrik.risberg@handball.no. Ved fulltegnet samling, send e-post til Ulrik med følgende informasjon for å sette deg på venteliste:

  • Navn utøver
  • E-post foresatt
  • Mobil foresatt
  • Klubbtilhørighet utøver
  • Foretrukket spillposisjon utøver

Inspirasjonssamlinger for utøvere i sone 1-3 (Sogn og Fjordane):

Klikk på ønsket samling for påmelding.

Spørsmål ifm. Inspirasjonssamlinger for utøvere i sone 1-3 kan rettes Oddny Grete Njøten, e-post: OddnyGrete.Njoten@handball.no. Ved fulltegnet samling, send e-post til Oddny Grete med følgende informasjon for å sette deg på venteliste:

  • Navn utøver
  • E-post foresatt
  • Mobil foresatt
  • Klubbtilhørighet utøver
  • Foretrukket spillposisjon utøver