Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

TuriAurland_Sognefjorden.jpg
Tur i Aurland - Sogn og Fjordane

Håndball og vennskap på tvers av grenser

Håndball er mye mer enn å vinne kamper. Det er også mestring, samhold og vennskap.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Håndball er mye mer enn å vinne kamper. Det er også mestring, samhold og vennskap – gjerne på tvers at klubber og fylkesgrenser.

I fjor kontaktet Bønes IL Jenter 13-laget i Aurland for å høre om de ville bli et vennskapslag. Tanken var at lagene skulle besøke hverandre, utveksle treningsøvelser og ha det sosialt sammen.

Første helgen i februar dro Bønes J13 med buss til Sogn for å treffe vennskapslaget sitt for første gang. Jentene ble tatt vel i mot, og det ble håndball og aktiviteter fra morgen til kveld.
Helgen 5.-7. april inviterte Bønes Aurlandsjentene på besøk til Bergen. På programmet stod det bl.a. håndballtrening, tur til Fløyen i nydelig solskinn, shopping og treningskamp mot Bønes-gutter 06/05.
På menyen sto tapas, taco og pizza. Det store høydepunktet var likevel paintball på Strutsefarmen, hvor jentene stilte med skrekkblandet fryd og mange fikk flyttet grenser.

Begge vennskapshelgene ble godt sponset av det lokale næringslivet. Lerøy bidro bl.a. også med fiskeburgere til lunsj en av dagene.
Lagene overnattet i klubbhuset og hallene ble stilt til disposisjon. Det å ha et vennskapslag, gjerne med andre forutsetninger enn sitt eget lag, gir verdifulle erfaringer både sportslig og sosialt.

Et slikt felles prosjekt kan også styrke vennskap i eget lag. Bønes og Aurland J13 anbefaler andre å prøve det samme! 

LagbildeFløyen.JPG
Lagene på Fløyen

LagbildePaintball.JPG
Lagbilde Paintball på Strutsefarmen i Bergen

Matservering.JPG
Matservering 

OvernattingOgKahootiKlubbhuset.JPG
Overnatting og Kahoot! i klubbhuset til Bønes IL

LageneiAurlandshallen.jpg
Lagbilde i Aurlandshallen