Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fyllingen J18..jpg

Gode prestasjoner

Fyllingen Jenter 18 har hatt en strålende sesong, og ble første helgen i april nummer 2 i Lerøyserien. Jentene fra dalen hadde da gått ubeseiret gjennom seriespillet, men i finalen ble Byåsen for sterk, og vant 25 – 20. Skader og sykdom, sammen med en i utgangspunktet tynn stall ble utslagsgivende, men sølv er en fantastisk flott prestasjon av det unge mannskapet.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

 

Martine Hellesø Knutsen, Thea Skarstein, Celine Eliassen Strand, Martine Espetvedt Eggen, Benedikte Kalstad Hernes, Dora Bergvik Eckholdt
Henriette Risti, Henrikke Hauge Kjølholdt, Sara Berg, Rebekka Sundin, Hanna Sofie Bongom

Nå gjenstår en oppgave for gultrøyene, som i tillegg til J18 laget består av litt mer erfarne Camilla Opsahl, Marie Blænes Liljegren, Rikke Celin Sunde Midtun, Martine Rønning og Marte Madsen Møane – sesongens hovedmål, som er opprykk til 1.divisjon. I løpet av uken møter laget Utleira i 2 kamper, først i Trøndelag på onsdag, med returkamp i FRAMOhallen på søndag. Laget som vinner sammenlagt her rykker opp, sammen med vinner i oppgjøret Haslum – Grane Arendal, mens taperne i de to oppgjørene får en ny mulighet til å sikre siste opprykksplass, med ekstrakamper i starten av mai.

-Jentene har vært strålende gjennom sesongen, og med full klaff har vi mulighet til å kunne nå målsettingen om opprykk. Får vi kjøre kampene i vårt tempo skal vi bli vrien å stoppe, og jeg har en god følelse før de to kampene, sier trener Bjørn Risti, på telefon fra Kina.

Fyllingen møter Utleira i Utleirahallen på onsdag klokken 17.00, mens returoppgjøret går av stabelen i FRAMOhallen på søndag, klokken 17.00.