Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Håndballgalla 2019 640 x 360.jpg
Bankettsalen på Scandic Bergen city er pyntet til Håndballgalla.

Første Håndballgalla!

Lørdag 13. april arrangerer vi tidenes første Håndballgalla sammen med BA og Scandic Bergen City.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Førstkommende lørdag arrangerer Region Vest den første Håndballgallaen noensinne. Arrangementet foregår i samarbeid med BA/Amedia og Scandic Bergen City. Gallaen ser ut til å passere hele 230 deltakere fra våre klubber som spiller i eliteserien til og med 2. divisjon. I tillegg samles både dommere, dommerutviklere, prisutdelere og noen av våre samarbeidspartnere til denne flotte kvelden.

En markering av håndballen i Vest

På programmet står utdeling av mange ulike priser som for eksempel årets spillere i ulike kategorier, årets arrangør, dommerpar skal hedres, trenere og de som har utviklet seg mest i løpet av sesongen. 

Det blir en skikkelig festaften der vi setter pris på prestasjoner i sesongen som straks er over. Prisutdelingen vil sendes direkte gjennom BA og vil gi en god stemningsrapport for de som ikke er til stede denne kvelden. Sammen håper vi å skape en flott og verdig markering av prisvinnerne i de ulike kategoriene.

Supert samarbeid - vi gleder oss

Ansvarlig for arrangementet i Region Vest, Trygve Johnsen, kan fortelle om en spent arrangørstab med store forventninger:

- Det er flott oppslutning fra klubbene våre. Vi gleder oss til lørdag, og forhåpentligvis blir dette et knallbra arrangement. Samarbeidet med BA og Amedia er supert og Scandic stiller alltid opp på en fantastisk måte.

Da er det bare å ønske hjertelig velkommen til den første Håndballgallaen som går av stabelen mellom kl 18 og 21 førstkommende lørdag!