Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Fana-Tertnes.jpg

Fana - Tertnes

Onsdag er det duket for lokaloppgjør i kvinnenes Eliteserien. Tertnes tar turen til Fana Arena, der de møter et poengjagende Fana.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da lagene møttes i Haukelandshallen i høst var det full hall og kjempestemning, og det forventes det å bli i rødtrøyenes nye storstue på onsdag også.

- Det begynner å nærme seg utsolgt, så om en vil se kampen live anbefaler vi folk å kjøpe billett på forhånd, sier arrangementsansvarlig i Fana Håndball, Marianne Kolås. – Det kan en gjøre på nett, hos TicketCo, sier hun, og legger til at det mandag morgen kun er et par hundre billetter igjen.

- Vi har plass til 1300 tilskuere og det blir nok utsolgt. Jeg kan ikke love at det blir billetter igjen til salg i hallen, men det jeg vet, er at det blir trangt både inne i hallen og ute på parkeringsområdet. Vi anbefaler derfor flest mulig om å benytte kollektivtransport på vei til og fra hallen, og med kun et par minutters gange fra Skjoldskifte stasjon, er Bybanen et glimrende alternativ, sier Kolås.

Fana ligger nederst i Eliteserien, og kjemper mot Skrim, Rælingen og Gjerpen, om hvilke to som rykker ned, hvem som skal spille kval.for neste sesongs Eliteserie og hvem som tar den siste sikre plassen på øverste nivå.

Tertnes kjemper for sin del om medaljer. Vipers ser suveren ut på toppen, mens det fra Larvik på 2.plass, til Tertnes på 5., kun skiller 3 poeng, og i den kampen har Larvik og Fredrikstad en kamp mer enn sine konkurrenter som i tillegg består av Storhamar.

Kampstart i Fana Arena på onsdag er klokken 18.00, og om du ikke får sett kampen i hallen, kan den ses på Direktesport i Nettavisen.

FyllingenBergens herrer skal også i aksjon på onsdag. Gultrøyene tok viktige poeng i medaljekampen da de slo Drammen hjemme på søndag, og onsdag tar de turen til svenskegrensen og møter Halden i Remmenhallen. Også her er det kampstart klokken 18.00 og kampen kan ses i samme avis som Fana – Tertnes.