Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

ArnaVGS.jpg

Toppidrett for yrkesfagselever

Arna videregående skole er den første skolen i Hordaland fylke som har fått klarsignal til å opprette toppidrett for yrkesfagselever!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Toppidrett har i flere år vært et populært tilbud ved Arna vidaregående skole. Faget har i utgangspunktet bare vært tilgjengeleg for elever som følger det studiespesialiserende programmet. Arna vgs tilbyr i dag blant annet toppidrett håndball. Fra neste skoleår blir dette tilbudet også tilgjengelig for yrkesfagselever.

- Toppidrett med yrkesfag passar for elever som liker å trene mye, og som samtidig ønsker å utdanne seg innan helse- eller byggfag. Elevene kan fra høsten fordype seg blant annet handballfaget, seier rektor Marianne Rolland Løvskar.

Løvskar understreker at yrkesfag med toppidrett fører til samme kompetanse som for elever som følger det ordinære løpet på helse- eller byggfag. Dersom en ønskjer å søke på tilbudet, gjør man det på vanlig måte på vigo.no innen 1. mars

NHF Region Vest ønsker flere håndballtilbud i skoletiden velkommen, og håper flere videregående skoler vil tilby toppidrett håndball for yrkesfag.