Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ball021_640x360web.jpg

Rimeligere halleie!

Kommunestyret i Eid vedtok nylig en solid reduksjon i leieprisene til brukerne av idrettshallene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I lengre tid har Eid og Haugen Handball jobbet for å få senket leieprisene. De har hatt møter både med administrasjonen, politikere og politiske parti i Eid kommune. I forrige uke kom en gledelig melding fra kommunestyret. Dermed kunne Rune Hanebrekke (Eid Handball), Hilde Nord Haugland (Haugen Handball) og Stein Bjørhovde (Eid Idrettsråd) levere en hyggelig melding til sine medlemmer.

Kommunestyret i Eid vedtok at halleien skal kuttes med 25% i 2019. For håndballklubbene betyr dette sårt tiltrengt støtte til aktiviteten de driver for barn og unge.

- Vi er veldig glade for at politikerne har hørt på oss, og kommet frem til et vedtak som gjør det enklere for idrettslagene å drive aktivitet for medlemmene sine. Vi vet også at det er vanskelig for kommunene når de skal prioritere i et trangt budsjett, forteller Rune og Hilde.

Til glede for alle brukere

Håndballgruppene og idrettsrådet har selvsagt løftet frem alle brukerene av hallen, slik at alle lag og organisasjoner som er i hallene hallene og svømmehallen vil få glede av dette vedtaket.

- For håndballklubbene er dette et riktig og viktig steg. Dette gjør at vi nå kan fokusere mer på aktiviteten, og forhåpentligvis vil vi kunne ha god dialog fremover for å ytterligere bedre forholdene i fremtiden, avslutter Rune og Hilde.

Vi gratuerer lag og organisasjoner som nyter godt av vedtaket i Eid kommune, og ønsker lykke til i fortsettelsen med bedringen av rammebetingelsene for barn og unge!