Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Olsen_Essajee-640x360.jpg
Foto: Sondre Liltved

Debut i kvinner 1. div.

Camilla Olsen og Veronica Essajee ledet sin første kvinner 1. divisjon i helgen som var.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jentene var naturlig nok spente før debuten og har jobbet sammen over en periode. De har jobbet målrettet en god periode, og har hatt som mål å få prøve seg på dette nivået. I løpet av sesongen har de dømt kamper i 2. divisjon og ikke minst vært en del av NHF sin traineegruppe.

Kampen de debuterte i var mellom Stabæk og Flint Tønsberg i Nadderud Arena. En kamp som til slutt endte 16-22, etter at det stod 5-14 til pause.

- Det er selvsagt artig å få prøve seg på dette nivået. Det har vært målet vårt en stund, og når vi da får oppleve det gir det selvsagt en god følelse, forteller de to glade jentene.

Selv om de nå har debutert er de klar på at de fremdeles har mye å jobbe med.

- Vi føler vi fikk en grei debut, og fikk kjent på nivået. Likevel merker vi selvsagt at det er enkelte ting vi fremdeles må holde fokus på og jobbe videre med, fortsetter kamplederne.

Resten av sesongen blir brukt på å utvikle seg i henhold til handlinger og mål i sin egen utviklingplan.

- Det blir en del 2. divisjonskamper fremover, kombinert med både samlinger i regional utviklingsgruppe 1 og NHF sin traineegruppe. Vi gleder oss til å jobbe videre, og forhåpentligvis vil vi få en god avslutning på sesongen, sier jentene.

Vi gratulerer jentene med debuten og ønsker lykke til med siste del av sesongen!