Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Regionsting 2018_ 640x360.jpg

Nytt regionstyre

Valgkomiteens innstilling gikk gjennom på regionstinget. Dermed er Øyvind Indrebø den nye styrelederen i Region Vest.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det nye styret i Region Vest er som følger:

Funksjon: Navn: Klubb:
Leder Øyvind Indrebø Gloppen HK
Nestleder Ane Grete Vik Vadmyra IL
Styremedlem Trond Arnevik Fitjar
Styremedlem Jarl Svanberg Kjøkkelvik
Styremedlem Trine Vokuhl Havn Florø Sportsklubb
Varamedlem 1 Knut Waage Fyllingen Elite
Varamedlem 2 Gunn Merete Paulsen Førde
Ansatte rep. Christine Ullestad  

Øvrige vedtak fra regionstinget

Den nye regionsloven som ble vedtatt innebar blant annet utvidelse av styret fra ett til to varamedlem. Det ble også vedtatt ny måte å beregne antall delegater pr klubb. Dette skal nå baseres på antall lisensierte spillere. Foruten dette ble det gjort noen større og noen kosmetiske endringer for å harmonisere regionsloven slik at vi får et likere utgangspunkt i alle regioner. 

En rådgivende diskusjon rundt en eventuell overgang til 3 årig tingperiode førte til interessante betraktninger fra klubbene som gikk på talerstolen. Det nye styret fikk dermed med seg verdifulle innspill til forbundstinget i 2019.

Årstad hadde, som eneste klubb, lagt inn et forslag rundt kampreglement og mellomliggende klasser på guttesiden. Her ble det gode diskusjoner, og ut fra den nye regionsloven som ble vedtatt vil administrasjonen ha større fleksibilitet til å tilby det som til enhver tid vurderes å være mest formålstjenelig for klubbene. Resultatet av diskusjonen ble at det nå er sendt ut invitasjon også i G13 og 15 årsklassene. Så er det opp til kampservice avdelingen å gjøre faglige vurderinger om disse skal gjennomføres, ut fra blant annet antall påmeldte lag.

Dommerdiskusjon med engasjement

Temaet ble gjenstand for grundige og gode diskusjoner. Flere av klubbene uttrykte stor forståelse for at de selv må ta ansvar for rekruttering av dommere på den bedre måte enn hva en god del gjør i dag. Selv om forslagene i utgangspunktet nå er overlatt til styret og faggruppene å mene noe om, fikk både styret og administrasjon gode råd med på veien i utformingen av både bestemmelsene og kampreglementet. Styret trakk forslaget om en innføring av bidrag til dommerarbeid basert på antall lag.

Handlingsprogrammet ble vedtatt uten de altfor store diskusjonene og på slutten av tinget ble det delt ut priser. Avtroppende styreleder, Andris Hamre, ble tildelt NHF Region Vest sitt fortjenstmerke i sølv.

Tingdelegatene fortsatte sitt engasjement i Sotra Arena med to landskamper som en sosial avslutning av regionstinget.

Vi takker alle klubber som stilte og for det engasjementet som ble vist fra talerstolen.