Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lagbilde Bip-test dommere.JPG

Dommerkampen 2017

Kom og bli med alle dommere! Dommerkampen spilles i Sotrahallen 24.11

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Vi prøver å gjøre noe for å få enda bedre miljø blant dommerne i regionen. I den anledning inviterer vi DERE til å være med og spille FLYBALL!

Flyball er en innendørs variant av Beach håndball hvor hovedfokus er fart, artisteri og fairplay.

Tom Erik sier at han  ikke er bygget for fart og kan ikke bli med på det grunnlaget...

Fair Play derimot er han brukbar på. Artisteri er han viden kjent for og klarer kanskje i dag akkurat å kaste en ball i mål fra 6 meterlinjen… Han tror han skal være med, i alle fall.

Budskapet er; Vi tar ikke dette så høytidelig og vi ønsker å få med flest mulig på det som kan bli et gøyalt tiltak for oss dommere!

Hvem har vel ikke lyst til å se Kaia Fjellestad i fri utfoldelse når hun tricker ballen forbi en småsvimmel Thor-Finn Elverhøy i målet?

Kanskje vi får se Charles Whiteley i aksjon som målvakt også, når han blir lurt ut i pølseboden av Henrik Bye Pedersen og Fredrik Andresens legendariske trickskudd?

Eller kanskje en høytsvevende Jon Iversen, med sine en gang så kjente innhopp fra venstre kant, hvor man lurte på om han noen gang kom til å lande igjen..

Eller kanskje det er luringen Veronica Essajee som kan bidra med sine krumspring ute på banen?  Har du sett hennes dobbel flikk flakk med skru og påfølgende skudd fra venstre back? Ikke det? – det har kanskje ikke noen andre heller, men hvem vet; kanskje det skjer under flyballturneringen?

Om dette er sannsynlig, eller helt ute i det blå; det får du svar på ved å lese informasjon i vedlegget og sørge for påmelding til rett adresse og innen oppgitt frist!

Praktisk informasjon:

Spilles i Sotrahallen 24.11 etter kl.19.00

Spilletid: 2 x 6 minutter og 1 minutts pause.
Spillere:  2 spillere +1 målvakt på banen
Maks 5 pr lag, meld heller på flere lag.
Premiering for :
Vinnerlag
Beste show
Fair Play
Beste lagnavn
Beste mål
Turneringens klovn
Beste bekledning 
Begeistringsprisen
 

Bli med du også! Dette blir gøy!

Gratis påmelding til: flyball.regionvest@gmail.com