Annonse
2024 Ny landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

dommer03.jpg

Registrering av sperrer

En viktig forutsetning for sesongens dommeroppsett er at alle dommere registrerer når de ikke kan dømme. Har du registrert dine sperrer?

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Å vite når den enkelte dommer er tilgjengelig for å dømme er svært viktig. Av den grunn må alle dommere registrere når de er ledig / ikke er ledig.

Registreringen foregår i Turneringsinformasjon (TA) og fristen er satt til 31 juli.

E-post med info om utfylling er sendt til alle dommere.

Alle dommere har en profil i idrettens datasystemer. I systemet som heter turneringsadministrasjon (TA) er det svært viktig for din egen del, at du registrerer følgende opplysninger:

  • Dager du ikke kan dømme
  • Lag du spiller for
  • Lag du er trener for

For å logge seg på i idrettens systemer kan det første gang være lurt å logge seg på via det som heter Min Idrett; https://mi.nif.no/ .

Oppe i høyre hjørne i Min Idrett har du valgene; glemt brukernavn/passord? Ny bruker eller Logg på.

Om du ikke tidligere har vært pålogget, velg ny bruker og følg instruksene underveis.

Nede til venstre ser man påloggingsmulighet for turneringsadministrasjon (TA). Klikk på symbolet og benytt samme passord og brukernavn som du benyttet for å logge deg på Min Idrett.

 Du har nå logget deg på turneringsadministrasjon, heretter forkortet til TA.

Om du tidligere har benyttet TA kan du logge deg inn direkte.

Oppe i venstre hjørne, under symbolet TA finner man valget dommer. Trykk her og du får frem en rullegardinmeny. Velg Min dommerprofil. I neste vindu får man frem blant annet valgene:

  • Beramming. Her legger du inn oversikt på hvilke lag du skal spille for (antilag – kan ikke dømme samtidig som dette laget spiller kamp) let opp det aktuelle laget du spiller, eller er trener for. Du kan også legge inn sperre på dato under tidssperre. Husk å lagre!
  • Anleggsenheter. Her kan du registrere hvilke haller du ønsker å dømme i. Primært for yngre dommere med gjennomført dommer 1, velger man haller hvor det er enkelt å komme seg til og fra. Dommere med barnekamplederutdanning velger sin hjemmehall, men man kan ved behov også bli satt opp i andre haller nær hjemsted.

Husk, velger du å ikke registrere sperrer; det er du som får utfordringen det er å ordne nye dommere!