Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lerøylogo.jpg

Lerøy-håndballcamp

NHF Region Vest inviterer gutter og jenter født 2002, 2003 og 2004 til Lerøy-håndballcamp!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I samarbeid med Lerøy, Tertnes-Elite og FyllingenBergen inviterer Region Vest gutter og jenter født 2002, 2003 og 2004 til Lerøy-håndballcamp i vinterferien. Campene avholdes i Haukelandshallen og FRAMO-hallen torsdag 02. mars og fredag 03. mars, klokken 0900-1500 begge dager.

Individuell oppfølging og ferdighetsutvikling hos den enkelte utøver vil stå i sentrum disse to dagene. Øktene vil bli ledet av spillere fra FyllingenBergen og Tertnes-Elite. Det vil både være fokus på utvikling av håndballferdigheter og fysiske ferdigheter hos den enkelte disse dagene. Dette er et tiltak for utøvere som ønsker å utvikle seg videre som håndballspillere, ved hjelp av individuell oppfølging fra klubbens Grundig-ligaspillere.

Deltageravgiften på kr. 1000 dekker T-skjorte, frukt og lunsj levert av Lerøy begge dager.

Påmelding for utøvere født 2002 gjøres her. Merk at denne campen kun har plass til 40 utøvere, og det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Denne campen avholdes i FRAMO-hallen. 

Påmelding for utøvere født 2003 og 2004 gjøres her. Merk at denne campen kun har plass til 60 utøvere, og det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Denne campen avholdes i Haukelandshallen. 

Hvis det skulle bli fullt på campene, ta kontakt med kontaktperson på den aktuelle campen for å bli satt opp på venteliste.