Annonse
Landslagsmaskoter i Stavanger

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Kast ballen logo 640.jpg

Kast Ballen er nok en gang gjennomført i SørVest

Storhaug har i flere år vært med på Kast-Ballen og opplever at elevene og voksne synes det er et kjekt opplegg

Kast Ballen ble arrangert for fjerde året på rad. 

Takket være god hjelp fra SR-Bank Sparebankstiftelsen fikk vi år muligheten til å øke antall deltakende skoler. I Region SørVest hadde vi hele 171 skoler som deltok. Skoler fra nært og fjernt var med på å få lek med ball inn i klasserommene. I forkant av denne perioden delte regionen ut om lag 7500 baller totalt til de deltakende skolene. 

Vi syns det er utrolig gøy å se at det har vært så stor pågang i prosjektet, og ikke minst å se interessen for håndball vokse for både små og store. Tusen takk til alle deltakende skoler, og kommende håndballspillere.

 

Etter endt periode var vi i år i kontakt med Susanne R. Haugland fra Storhaug skole. Se deres tilbakemeldinger av Kast Ballen her:

- Storhaug skole har i flere år vært med på «Kast-Ballen» og opplever at elevene og voksne synes det er et kjekt opplegg. Det er gøy å få håndballer som elevene kan bruke i friminutt og timer og «Kast-Ballen» fører til mer aktivitet blant elvene knyttet til ferdigheter med ball i de ukene det pågår.

Storhaug skole har også deltatt flere år på «Kast-Ballen-dagen» og det har trinnene opplevd som en veldig kjekk dag med mye aktivitet og en fin avslutning på perioden. Vi melder hvert år trinnene på «Kast-Ballen» og anbefaler lærerne å bruke opplegget aktivt i de ukene det varer.

Susanne R. Haugland, Storhaug skole

Her kan dere se video fra Lye skole under årets Kast Ballen.

Tidligere har vi også hørt fra Lye skole om deres opplevelse med Kast Ballen. Ler mer her