Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KIF.png

Kristiansand IF er sertifisert på Nivå 1

Etter vel gjennomført Klubbhusarbeid kan KIF ta sommerferie med god samvittighet og Nivå 1 sertifisering

Nok en klubb har oppnådd sertifisering. Denne gangen er det Kristiansand IF som har sertifisert seg på Nivå 1 i NHFs Klubbhusarbeid. 

Vi i Region SørVest ønsker å gratulere KIF med godt arbeid og sertifiseringen de har oppnådd. 


Utdrag hentet fra lokalavisen (Fædrelandsvennen): 

- Svein Tønnessen gjorde et verdifullt arbeid innenfor klubbutvikling rundt 2010, noe som har kommet veldig godt med i denne prosessen. Vi har måttet produsere få nye dokumenter for å imøtekomme kravene fra Norges Håndballforbund, og vi har fått god oppfølging fra Regionskontoret. Med sentrale dokumenter lagret både internt og hos NHF, er vi jo mindre sårbare når sentrale personer slutter i vervene sine ettersom det gode arbeidet deres blir værende.

 

For klubbutviklerne i NHF er dette en bekreftelse på at nivå 1 i sertifiseringsprogramet svarer godt til klubbenes behov. Nivå 1 er basert på det aller mest grunnleggende en klubb bør ha på plass for å drive en forsvarlig og langsiktig klubbdrift. Dette er Bakke enig i.

 

- Det viktigste dokumentet jeg har er årshjulet. Uten dette, hadde det vært umulig å huske på søknadsfrister for diverse støtteordninger og utviklingsmuligheter for både trenere, dommere og utøvere. Dette er selvfølgelig et dynamisk dokument som jeg må passe på å oppdatere selv. Samtidig vet jeg at det er kvalitetssikret både av Regionskontoret, for det som gjelder håndballen generelt, og av styret, for det som gjelder KIF håndball spesielt.

 

Les omtalen om KIF i Fædrelandsvennen her (Abonnent).