Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lye er sertifisert.png

Første klubb på Jæren er sertifisert

Lye er første klubben på Jæren til å sertifisere seg på Nivå 1 i utviklingsprogrammet Klubbhuset

Lye IL ble i slutten av april sertifisert på Nivå 1 i Klubbhuset og fikk utdelt diplom for vel gjennomført arbeid på et styremøte som ble avholdt i mai.

Lye IL har flere engasjerte styremedlemmer og et styre som virkelig tar tak og ansvar i lokalsamfunnet. Spesielt dette med rekruttering er noe de jobber bra med! Du kan lese mer om hvordan Lye tar tak i rekruttering, spesielt i forbindelse med Kast Ballen her: https://www.handball.no/regioner/region-sorvest/nyheter/2024/gjor-som-lye-il-bli-med-pa-kast-ballen/

En økende medlemsmasse viser at det lønner seg å aktivt ta tak i rekrutteringsarbeidet i klubben, og vi håper dette kan være til inspirasjon for andre klubber-

 

Jeg ønsker å gratulere Lye med et godt gjennomført arbeid og håper de tar med seg det gode planverket og fortsetter å utvikle seg. Avtalen til Lye ble signert i midten av mars, det vil med andre ord si at de brukte ca. 1,5 mnd på å bli ferdige på Nivå 1. Det er imponerende!

 - Sondre Steen-Hansen, Klubbutvikler i Region SørVest.

 

Vi i Region SørVest gratulerer Lye med sertifisering på Nivå 1 i Klubbhuset!

 

Dersom din klubb kunne tenke seg å starte opp med Klubbhusarbeid, eller dere er nysgjerrige på hva det går ut på kan dere ta kontakt med en av regionens flotte klubbutviklere. Kontaktinformasjonen deres finner dere her.