Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

våg er sertifisert.png

Kvalitetsklubb i Karusshallen

IK Våg mottok diplomet og sertifiseringlogoen som som beviser at IK Våg nå er blitt en Klubbhusklubb.

Under det månedlige trener-/faddermøtet til IK Våg Håndballklubb i mai, mottok klubben diplomet og sertifiseringslogoen som beviser at Våg Håndball nå er en Klubbhusklubb. NHF Region SørVest gratulerer!

 

En trygg bydel

Våg Håndballklubb var en veldreven klubb allerede før de startet med sertifiseringen. De synes likevel det har vært nyttig å få systematisert og revidert allerede eksisterende dokumenter, samt utarbeidet nye. På den måten sikrer de en bærekraftig klubbdrift også i lang tid framover.

Mye av sertifiseringen handler i tillegg om å legge til rette for at barn og unge skal oppleve mestring, glede og trygghet. Daglig leder i klubben, Endre B. Fintland, forteller at noe av det viktigste for håndballgruppa er å kunne bidra til et trygt miljø i hele Vågsbygd.

- Karusshallen skal være et naturlig møtested for barn og unge. Det er deilig å se når det yrer av liv både i hallen, og på Karuss for øvrig! Jo flere barn, unge og voksne som er til stede her, jo bedre tror jeg det vil bli å bo i Vågsbygd. Da vil vi alltid møte noen vi kjenner, eller i alle fall kjenner til, når vi for eksempel er på senteret eller i Auglandsbukta. Vi må bli flinkere til å si hei til hverandre her også, ikke bare i hallen.

Eliteseriespill sesongen 24/25

Fintland trekker fram noen sentrale punkter i den nylig reviderte sportsplanen som staker ut kursen for den sportslige utviklingen i Karusshallen. Fram til Aquarama stod klar i 2013, var det nettopp her Vipers spilte sine hjemmekamper. Trenerne og fadderne som er til stede denne maikvelden humrer godt når Fintland minner dem på at det jo faktisk er Våg Håndball som eier lisensen til Vipers, og at neste sesong er det Vågs damelag som skal spille i Rema 1000-ligaen.

- Vi er nok ikke helt der med vårt 4. divisjonslag enda. Vårt mål er å skape et godt rekrutteringsgrunnlag for Vipers og KRS. Vi er en breddeklubb, og vi ønsker at spillerne våre skal stå i klubben vår lengst mulig.

Etterlater en klubb i god stand

I august flytter Fintland til Hamar for å ta fatt på oppgaven som assistenttrener for eliteklubben Storhamar. Selv om det er topptrener han aller helst vil være, var det ikke bare enkelt å si opp stillingen som daglig leder i barndomsklubben.

- Jeg er veldig stolt av Våg Håndball, og jeg har utrolig mange gode støttespillere og venner her. Det er viktig for meg å overlate klubben i god stand før jeg vender tilbake til trenergjerningen i august. Her har Klubbhusarbeidet vært spesielt nyttig. Nå har vi sammen oppdatert og revidert alt av årshjul, sportsplan, arrangementshåndbok også videre. Alt ligger sånn sett til rette for at den nye daglige lederen og de frivillige i klubben kan fortsette og utvikle klubben.

Håndballskole og åpen dag

Før Fintland forlater Karuss, rekker han å være med i arrangementskomiteen for håndballskolen og åpen dag.

- Det er gøy at vi endelig får i gang igjen håndballskolen til Våg. Den har vært veldig populær så lenge jeg kan huske, men så kom pandemien og alt svant litt hen. I tillegg arrangerer vi «Åpen dag» for gutter og jenter i Vågsbygd som har lyst å prøve håndball lørdag 25. mai. Vi gleder oss til å vise fram håndballtilbudet vårt til alle første- og andreklassinger samt alle som går siste året i barnehagen.

 

Åpen dag i Karusshallen

Dato: 25.05.24

Tid: kl. 10:00-12:00

Alder: gutter og jenter født 2016- 2018

 

Meld deg på her (uforpliktende påmelding)

 

Håndballskolen

Dato: 24.-26. juni

Alder: gutter og jenter født 2009-2016

 

Meld deg på her.

 

 

(Les mer på Våg håndballs hjemmeside og Facebook)