Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bylagsturnering 2024
Foto: Nanco Hoogstad

Avdelingsoppsett sesongen 2024/25

Avdelingsoppsett for den sesongen 2024/25 er nå publisert. Frist for å melde inn tilbakemeldinger er 23.mai.

Forslaget til avdelingsoppsett i ordinært spilltilbud for Aktivitetsserien 9-11 år og aldersbestemte klasser 12 år til Juniorserien, REMA 1000 Hjerteligaen, samt senior 3.-5. divisjon er nå publisert på regionens nettsider. Forslaget finner dere her. Velg Region SørVest og den klassen du vil se på.

Eventuelle tilbakemeldinger med ønske om endringer, og/eller informasjon om feil eller mangler i avdelingsoppsettet kan sendes til regionens e-postadresse nhf.rsvn@handball.no, innen 23. mai. Det er viktig at klubbene setter seg inn i oppsettet og benytter denne muligheten til å komme med innspill til avdelingsoppsettet.
Ønsker om endring av pulje kan ikke garanteres etter høringsfristens utløp.

 

Videre fremdrift i seriearbeidet

Se Invitasjon til sesongen 2024-25 for informasjon om videre fremdrift i seriearbeidet:

Skjermbilde 2024-05-14 kl. 12.46.54.png

Det er viktig at klubbene gir tilbakemelding på avdelingsoppsettet i løpet av høringsperioden som er 14.-23. mai.

Serien skal i utgangspunktet spilles med doble serier i de avdelingene hvor det lar seg gjøre. Avdelinger med få lag legges opp med trippel serie, mens avdelinger med mange lag legges opp med enkel serie. Spill modell for de ulike avdelingene i seriespillet i klassene 12 år til og med Juniorserien kan likevel variere etter hvor mange lag som er i den enkelte avdeling. Dette fastsettes når arbeidet med avdelingsoppsettet er ferdigstilt. Informasjon om spill modell vil vise i tabellkommentar på handball.no når kampoppsettet offentliggjøres 28. juni.

Oversikt over inndeling i ringer og arrangementer blir offentliggjort på minihåndballkurs i Intersport 4’er håndball i uke 40 og 41.

Lagene er plassert i forskjellige puljer før og etter jul der hvor dette har vært mulig i forhold til påmeldte lag. Lagene i følgende puljer er plassert i ulike puljer før og etter jul:

  • Gutter 11 Øvet 02
  • Gutter 11 Øver 03
  • Gutter 11 Breddeserie 06
  • Gutter 11 Breddeserie 07
  • Jenter 11 Øvet 01, 02, 03, 04 og 05
  • Jenter 11 Breddeserie 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15 og 16

Temaserien er et utviklingstiltak for spillere, trenere og dommere. Det innebærer at det spilles etter et bestemt tema i hver runde. Kampoppsettet for TEMAserien publiseres til høsten, mens datoene publiseres 28. juni sammen med høringsutkastet for kampoppsettet sesongen 2024-25. Det er mange påmeldte lag, men det er enda plass til flere. Les mer om tilbudet i Invitasjon til sesongen 2024-25.

Per dags dato har vi tilbud i følgende klasser:

  • Gutter 12 Agder
  • Jenter 12-13 Agder
  • Jenter 13 Sør-Rogaland
  • Jenter 13 Nord-Rogaland
  • Jenter 14 Rogaland
  • Jenter 15 Agder

Klubber som har meldt seg på i klasser hvor det ikke er nok påmeldte lag per dags dato, vil få en henvendelse fra regionen på e-post. Vi håper at flere lag melder seg på i C-serien før sesongstart, slik at vi får større puljer der hvor det allerede er et tilbud, og i tillegg kan gi et tilbud i flere av klassene.

  • Jenter Juniorserien Agder: Breddeserie og A-serie for Jenter Juniorserien Agder er slått sammen til «Jenter Juniorserien, A/Breddeserie». Det spilles trippel serie.
  • Jenter 16 Agder: A-serie og Breddeserie er slått sammen til «Jenter 16 A/Breddeserie» i Agder. Det spilles enkel serie, med splitt i januar til en avdeling A og en avdeling B.
  • Jenter 16 Rogaland: A-serie og Breddeserie er slått sammen til «Jenter 16 A/Breddeserie» i Rogaland. Det spilles enkel serie, med splitt i januar til en avdeling A og en avdeling B.

  • Gutter 15-16 Agder: A-serie og Breddeserie er slått sammen til «Gutter 15-16 A/Breddeserie» i Agder. Lagene består av G15 A-serie, G16 A-serie og G16 Breddeserie, og det spilles Trippel serie.
    Det spilles egen Breddeserie for Gutter 15 i Agder.
  • Gutter 16 Rogaland: A-serie og Breddeserie for Gutter 16 Rogaland er slått sammen til «Gutter 16, A/Breddeserie». Det spilles dobbel serie.
  • Gutter 15 Rogaland: A-serie og Breddeserie for Gutter 15 Rogaland er slått sammen til «Gutter 15 A/Breddeserie». Det spilles enkel serie, med splitt i januar til en avdeling A og en avdeling B.
  • Gutter 13 Agder: A-serie og Breddeserie for Gutter 13 Agder er slått sammen til «Gutter 13 A/Breddeserie». Det spilles enkel serie.
  • Divisjon Menn: Avdeling 02 og 03 er slått sammen til én «4. Divisjon Menn Avdeling 02».
    Lagene spiller enkel serie frem til 26. januar. Deretter spiller de 4 øverste lagene dobbel serie om opprykk, og de resterende lagene spiller en enkel serie.

  • Tilbud i «Trivselserien» for Kvinner Senior i Rogaland. Det er per dags dato 3 påmeldte lag. Regionen vil jobbe for å få med flere lag gjennom sommeren. Meld gjerne på lag dersom din klubb ønsker å delta.

I REMA 1000 Hjerteligaen er det satt opp to nivå i både Agder og Rogaland. Det kan forekomme endringer i noen av avdelingene i denne serien.

For at alle skal motta informasjon om sine lag er det viktig at alle lag er registrert med riktige personer i funksjonene «Kampansvarlig» og «Lagleder», og vi ber derfor om at klubbene kontrollerer og oppdaterer dette. Eventuelle kampendringer vil bli sendt til disse personene, og det er derfor avgjørende for informasjonsflyten at de blir registrert. Avslutt samtidig funksjoner som ikke lengre er relevante. Vi ber også klubbene om og IKKE «legge ned» lag i SA selv om de ikke er aktive en sesong. Dette skaper mye problemer med tanke på historikk. Informasjon om hvordan man oppretter og avslutter funksjoner finner dere her.