Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20211222-god-jul.jpg

Alle gode ønsker for Julen 2022

En liten Julehilsen og noen gode ord i fra vår leder i Regionstyret Marianne Rasch Johnsen

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

God Jul!

Året vi snart har lagt bak oss har gitt oss mange store og små håndballopplevelser. Vi kan se tilbake på treninger, kamper, turneringer og håndballskoler m.m. som etter hvert kunne gå som normalt etter et par år med «annerledes-aktiviteter».

Vi har igjen kunnet fylle hallene med glade og forventningsfulle barn og voksne, frivillige, trenere, dommere og publikum. Dere har alle sammen bidratt på hver deres områder til beste for håndballen i regionen vår – en stor takk til hver og en av dere.

I vår region har vi vært stolte arrangører av Landsturneringen 2022. Det var en stor glede å være til stede gjennom arrangementet i Kristiansand, som viser idrettsglede, fair play, begeistring, innsatsvilje og respekt på sitt aller beste!

Kast Ballen-prosjektet har vært et stort satsingsområde i vår region, og vi gleder oss stort over den gode oppslutningen dette prosjektet har hatt, og håper det fører til mange nye håndballspillere i klubbene våre.

Året der alt skulle «tilbake til normalen» har dessverre blitt alt annet enn normalt. Krigen i Ukraina har påvirket oss alle på ulike måter. Vi er glade for alle de klubbene som legger ned en ekstra innsats for å invitere flyktninger fra krigen inn i sine aktiviteter, og gjennom det viser at håndballen kan stå trygt i verdiene våre. Vi opplever også at strømprisene skaper store utfordringer for idretten, men også at idretten igjen viser stort engasjement og vilje til å finne løsninger.

Nå går vi inn i et nytt år, med mange store og små prosjekter på trappene. Av store arrangementer i regionen vår i 2023 er det vel verdt å nevne Final8 i Arendal i februar, Veteran NM i Oktober i Stavanger og VM for kvinner i Stavanger i desember.

Vi vil i 2023 fortsette det gode arbeidet med bl.a. dommerutvikling, spillerutvikling, integrering og tilrettelegging for støtteordninger som gjør at vi bygger ned barrierene for å delta i idretten vår.

Pandemien har lært oss å sette ekstra stor pris på frivilligheten – i Frivillighetens år – og vi vil gjerne rette en spesiell takk til alle de som bidrar med sin fritid til fellesskapets beste!

Tusen takk!

Vi ønsker hele håndballfamilien og alle våre håndballvenner en riktig God Jul og et Godt Nytt år.

Regionskontoret har julestengt fra 23. desember. Vi åpner igjen 2. januar 2023

Julehilsen
Marianne R. Johnsen
Leder Regionstyret