Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Eskil og Bjørnsen .png

Mentorbesøk av Bjørnsen

Minihåndballgutt Eskil og lagkameratene fikk besøk av Kristian Bjørnsen på trening.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Minihåndballgutta er et breddeprosjekt i regi av Gjensidige, der landslagsspillerne reiser rundt i landet for å trene og inspirere breddelag. Målet er å motivere flere barn og unge til å satse på håndball og bli i idretten.

Med disse prosjektene ønsker Gjensidige å bidra til å øke oppmerksomheten på barneidretten. Målet er å løfte frem gleden og positiviteten som er forbundet med lagspill, og ikke minst å motivere unge gutter til å fortsette å ha det gøy med håndball. 

På torsdag var det Eskil Stangeland sin tur til å få besøk av sin mentor Kristian Bjørnsen som til daglig spiller i den tyske klubben HSG Wetzlar og på herrelandslaget.

Gjennom året får 12 år gamle Eskil blant annet være med på landslagsuttak, delta på en landslagssamling, oppleve landslaget på trening samt være maskot på en landskamp.

Eskil har gledet seg lenge til besøket, og fikk også se Bjørnsen i aksjon på mot Sveits forrige lørdag i DNB Arena. Moren til Eskil forteller at han sto og trippet etter kampen for å få noen ord med Bjørnsen. «Kristian! Er du klar for å komme til Bryne på torsdag».

Bryneguttene fikk kjørt seg på trening med Bjørnsen, hvor han la mye vekt på ballkontroll og skuddøvelser.

Eskil, lagkameratene og Bjørnsen samlet seg etterpå og spiste pizza. Her kunne de stille Bjørnsen de spørsmålene de måtte lure på.

P1000069.jpgP1000074.jpgP1000078.jpgP1000083.jpg

P1000018.jpg

P1000023.jpg

P1000020.jpg

P1000018.jpg

P1000006.jpg