Holeværingen J13

Sluttspill i regionserien

Sluttspillet i regionserien ble avviklet i Drammenshallen 1. mai 2024 i klassene J/G 13, J/G 14 og J15.

Jenter 13
Gull – Holeværingen
Sølv – Stag
Bronse – Pors

Vi takker for en fantastisk dag, og veldig fine rammer rundt arrangementet.

Vi takker dommere for super jobb på en dag med stort trykk i hallen.

Spillerne våre hadde utelukkende god opplevelse i begge kamper, og opplevde hele dagen som en fantastisk dag.

Vi er glade og ydmyke når vi nå står igjen som gullvinner etter kamper mot veldige gode lag som Pors og Stag. (Holeværingen-Pors resultat: 30-22, Holeværingen-Stag resultat:  21-18)

- Dette er en lagseier, og dette hadde ikke vært mulig uten de fantastiske spillerne våre, en magisk foreldregruppe som alltid støtter, støttespillere og de mange gode relasjonene til andre lag og trenere som heier oss frem, sier Rene Selsø.

Trenerteamet for dagen besto av Hovedtrener Rene Selsø, hjelpetrener Marius Juell Arntsen, Christoffer Torkildsby-Reine (keeper støtte) og Guro Dragsten (lagleder)

Stag J13
Vi synes sluttspillet ble gjennomført med positive og flotte rammer👏🏻

Vi fikk oppleve en spennende og jevn finale mot et flott lag og er godt fornøyd med dagen, tross er knepent tap til slutt😊 Johan Fjeldskår

Pors J13
Vi i Pors er meget fornøyde med å være i sluttspillet. Det å være i sluttspill er en seier. Vitner om at vi har gjort mye bra igjennom en lang sesong. Pors er i sluttspillfinalen, i regionsørcup finalen som er vi er veldig stolte av. Takk til motstandere for fine kamper.

Vi takker for et flott arrangement.

Første kamp mot Kragerø ble jevnspilt med mange gode prestasjoner fra begge lag.

Andre kamp mot HK 72 Sande fikk gutta vist hva som bor i laget og er strålende fornøyd med laginnsatsen, sier Camilla Johansen

Jenter 14
Gull – Sandefjord TIF
Sølv – Teie
Bronse – Glassverket

Sandefjord TIF J14
Sluttspillet var en stor sportslig suksess for våre jenter. Jentene leverte på et godt nivå i begge kampene. I finalen var det flere gode enkeltprestasjoner, men det var samholdet og lagspillet som sørget for seier i denne kampen. Alle jentene stod opp for hverandre gjennom hele kampen og leverte sitt beste for laget! Tusen takk for et flott arrangement 😃😃 Mats Toverud

Teie J14

Gutter 14
Gull – Nøtterøy
Sølv – ROS
Bronse – Runar

Nøtterøy G14
I semifinalen mot Runar kom vi litt tregt igang, og lå 3 mål bak etter 7 minutters spill. Godt forsvarspill og 4 mål i løpet av 2,5 minutter, medførte at Nøtterøy gikk opp i ledelsen for første gang etter 10:30. Deretter fulgte lagene hverandre til det stod igjen 1minutt av omgangen. På de siste 40 sekundene klarte Nøtterøy å lage 2 mål, slik at Nøtterøy gikk til pause med en 2 måls ledelse.

Det ble relativt jevnt i starten av 2. omgang også, før Nøtterøy på de 10 siste minuttene kun slapp inn 2 mål, mens de klarte å nette 7 ganger. Sluttresultatet ble 27-19 til Nøtterøy.

I finalen mot Ros ble det en meget jevn kamp hvor lagene fulgte hverandre hele gjennom kampen.

Nøtterøy lå under 11-9 til pause, men gutta i rødt fortsatte å kjempe og når det var 1min og 10 sek igjen av kampen, ledet vi 18-15.

Trykket gikk da litt ut av gutta, så når kampen ble blåst av viste resultattavlen at det ble en 18-17 seier til Nøtterøy, som da kunne slippe jubelen løs, og krone sesongen som Regionsmestere for G14.

Trenerteamet

ROS G14
Vi er superfornøyd med å gå fra 4. til 2.plass, selv om det alltid er surt å tape finalen med ett mål! Hege

Runar G14

Jenter 15
Gull – Nesjar
Sølv – Flint Tønsberg
Bronse – Stokke

Nesjar J15
En flott avslutning på sesongen med sluttspill i Drammenshallen. Godt organisert, gode dommere og så liker vi at det legges inn rom for oppvarming på banen. Sportslig ble det også en opptur for våre jenter med seier i en jevn og tøff kamp mot Flint i finalen. Takk for et godt arrangement! Ove Haugen

Stokke J15

1.kamp mot Nesjar:
Innstilte på en meget tøff kamp mot en antatt sterke lag. Starter kampen jevnt, men marginer og et Nesjar lag som er flinke på å utnytte våre feil gjør av vi fort havner under. Ligger under med 8 til pause. Jevnere 2.omgang der keeperspillet er veldig bra! Ender opp med 9 målstap, fortjent seier til Nesjar.

2.kamp mot Gulset:
Et lag vi har møtt 2 ganger tidligere denne våren, så vi visste godt hva som møtte oss. Til tider spiller vi veldig fint angrepsspill med mange gjennombrudd. Forsvaret var til tider også veldig bra, men denne kampen var det helt klart angrepsspillet som gjorde at vi gikk av med seieren.

Alt i alt er vi fornøyde med kampene og vil takke for et veldig fint arrangement, dette var stas for alle jentene å være med på.