Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

reg sør.jpg
Catarina Larsen, Anita Ryen og Nelly Kopperud

Special Olympics World Games

Anita Ryen, Nelly Kopperud og Catarina Larsen fra Region Sør spiller for Norge i Special Olympics World Games i Berlin.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jentene har allerede spilt fem kamper, og er kvalifisert til pulje A sammen med Costa Rica, Elfenbenkysten og Danmark. I dag møter de Danmark, som de tidligere i mesterskapet har slått 3-2. Både spillere og trenere gleder seg til veien videre, og er optimistiske før kampen mot Danmark.

Vi har tatt en prat med jentene fra Region Sør!

Det er en stor gruppe fra Norge som er på tur. Nelly kan fortelle at det er fin opplevelse, og at hun setter pris på å bli kjent med nye mennesker. De andre jentene er helt enig, og legger til at de har blitt en vennegjeng på tur. Catarina presiserer at vennskap er viktig.

Håndballjentene har deltatt på fakkeltog i forbindelse med åpningen av mesterskapet, hvor alle fikk mulighet til å bære fakkelen. Dette syns de både var spennende og stort! De har også hilst på kulturministeren, Anette Trettebergstuen, og idrettspresidenten, Zaineb Al-Samarai. I tillegg har de besøkt den norske ambassaden i Berlin.

Til tross for at de er en ny gjeng på tur, forteller jentene at de samarbeider godt på banen. Catarina har både sølv og bronse fra tidligere mesterskap, og denne gangen har hun troa på at de kommer hjem med gull i bagasjen.

Vi ønsker jentene lykke til videre i Special Olympics World Games!

Anita.jpg
Anita fra Strømsgodset

Nelly.jpg
Nelly fra Strømsgodset

Catarina.jpg
Catarina fra Larvik Turn

region sør.jpg

inger og catarina.jpg
Inger Bakken Øyen fra Larvik Turn er med i trenerteamet 

 Norge.jpg