Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

354986615_744909780977820_7163699220820857211_n.jpg
Foto: privat

Det ble en magisk helg

Holmestrands G07 (15) tok en fantastisk sølvmedalje i helgens NM i beachhåndball. – en surrealistisk opplevelse, sier trener Pia Hofstad Eriksen.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Holmestrand stilte i NM med et rent 15-årslag, og visste de ville møte mye god motstand. -Vi er en treningsgruppe på 25 gutter, sier trener Pia Hofstad Eriksen, vi stilte med to lag i regionserien og vant med det ene laget og tok bronse med det andre.  

Med på sølvlaget: Niklas Tallakstad Lie, Arlind Rrahimi, Lui Ørum Østerbø, Oskar Feiring Sollid, Oscar Elias van Os, Ola Sønju Eggum, Magnus Rønneberg Furuheim, Mikkel Kindblad Dahl, Daniel Mathiesen, Emil Hofstad Eriksen og Martin Skjørstadhaug.

-Vi visste vi ville møte mye god motstand når vi meldte oss på NM, men vi ønsket å utfordre oss i sanda allikevel.

-NM helgen var en kjempeopplevelse for oss, gutta viste en enorm idrettsglede og godt samspill gjennom hele helgen. 

Etter solid innsats i gruppespillet, endte gutta opp med å bli gruppevinnere og skulle dermed spille kvartfinale. I kvartfinalen slo de ut Strindheim, og i semifinalen beseiret de Sandar.

I finalen møtte gutta Melhus 2 på Indre Havn i Sandefjord.

– Med nasjonalsangen og direktesendt kamp på TV var dette helt surrealistisk, kan trener Pia Hofstad Eriksen fortelle. Før kampstart hadde vi ett mål for øyet. Dette skulle vi nyte, og vi skulle ha det gøy.

Lagene vant et sett hver, men i shootouten ble gutta fra Melhus litt for sterke.

Finalen kan du se her.