Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

640_NHF-logo_RegionSor.jpg

Klubbutvikling og rekruttering 20/21

Les om hva vi tilbyr av klubbutvikling og rekrutteringbistand i Region Sør sesongen 20/21

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forrige sesong ble brått avsluttet og flere av våre planlagte tiltak både for enkeltklubber og større klubbarrangementer måtte avlyses.
Nå ser vi frem til å starte opp igjen over sommeren og tilby ulike tiltak for klubbene når det gjelder både rekruttering og klubbutvikling.

For å oppnå resultater knyttet til å rekruttere spillere, beholde enda flere eller lage gode sportslige mål for klubben er det viktig at klubben er organisert på en god måte.

I Klubbhuset tilbys alle våre klubber muligheten til å få hjelp fra dyktige veiledere i NHF til å gjennomføre enkle prosesser. Klubbhuset har videreutviklet og forbedret sine planverk og ved aktivt bruk av disse håper vi å kunne bidra til at klubbhverdagen som frivillig skal bli enda enklere enn det den er i dag.

Sesongen 20/21 vil vi aktivt jobbe for å skape enda bedre relasjoner med alle klubbene våre slik at vi sammen med dere kan komme frem til gode tiltak for videre utvikling. 

Rekruttering vil også stå høyt i fokus denne sesongen, og vi vil som tidligere tilby våre rekrutteringstiltak som skolebesøk, skoleturneringer og REMA 1000 Håndballskole i sambeid med klubber som har behov for bistand til dette.

I tillegg vil vi i stor grad imøtese innspill og tips fra dere om rekrutteringstiltak som kan passe i klubbens nedslagsfelt. Sammen ønsker vi å skape gode areaner både for å rekruttere og beholde spillere i håndballfamilien. 

Ta kontakt med oss når håndballen kastes igang igjen- vi vil gjerne høre fra dere om hvordan klubbhverdagen er, bistå i klubbspørsmål eller andre behov og ønsker dere måtte ha.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god sommer! :)