Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sesongens arrangør 2324 Fet.jpg
Fra venstre: Anki Lian Spanic (NHF RØ), Henning Sommerdal (styreleder Fet IL Håndball), Chatrine Lie (arrangementsansvarlig Fet IL Håndball), Hæge Fagerhus Asak (NHF RØ styrerep.)
Foto: Svein Fredrik Stene

Gratulerer til Fet IL som sesongens arrangør!

Klubben er sesongens ALLER BESTE arrangør av Intersport 4’er runder for 8- og 9-åringer i Region Øst.

Onsdag var det duket for sesongavslutning i Fethallen. Da passet det at NHF Region Øst kom på besøk og overrasket med blomster og en sjekk pålydende hele ti tusen kroner!

Arrangøransvarlig Chatrine Lie visste ingenting på forhånd. Hemmelighet var godt bevart hos styreleder Henning Sommerdal frem til denne ettermiddagen.

Region Øst har et ekstra søkelys på arrangement for våre yngste håndballspillere. Håndballbarna, trenere, lagledere, dommere og foresatte skal alltid få gode opplevelser og fine rammer rundt kamprundene som gjør at dagen får det lille ekstra.

I sesongen 2023-24 har vi hatt hele 80 arrangørklubber, og alle kjempet om den gjeve tittelen som viser hvem som er best. Konkurransen har vært med på å motivere klubbene til å skape et enda større engasjement rundt kampene – det er håndball med stil.

Denne gangen er det altså Fet IL Håndball som er sesongens ALLER BESTE arrangør av Intersport 4’er runder for 8- og 9-åringer i Region Øst.

Et av kriteriene for å lykkes som en god arrangør er blant annet god stemning i hallen, både på banen og tribunen – noe som klubben også viste onsdag ettermiddag. Med mange spillere og foreldre til stedet, ble det ekstra gøy for barnehåndballansvarlig i regionen, Anki Lian Spanic, å overrekke prisen til en glad Chatrine. I tillegg var NHF Region Øst sitt styre representert med Hæge Fagerhus Asak.

Chatrine var helt fersk som arrangøransvarlig - men gikk sammen med staben sin, oppgaven i møte med akkurat den iver og begeistring som skal til. Her ble all hjelp, tips og råd fra Regionen, fulgt fra A til Å (og det er ikke lite…). Dermed vanket det både stemmer og mange godord i etterkant av runden. Det er bare å glede seg om laget ditt skal til Eika Fet Arena neste sesong!

Vi håper denne utmerkelsen er med på å sette søkelys på rekruttering av nye håndballspillere – ikke bare i Fet – men på hele Romerike (og resten av Region Øst, så klart). Det er helt klart plass til flere barn som kan velge håndball som aktivitet. Rammen rundt håndballkamper er viktig og en av grunnene til at mange velger håndball.

Neste sesong utvider konkurransen seg til å også gjelder for Intersport Loppetassen. Det blir ikke kåring av en vinner for hver runde, men alle klubber er med i finalen på tampen av sesongen. Hele 76 klubber er klare for å arrangere 4’er håndball i sesongen 2024-25. Vi gleder oss!