Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

290918Regional_bylagscup640x360.jpg

Spillerutviklingstiltak i desember

Smitteverntiltakene tilsier at det meste av kamp- og treningsaktivitet fortsatt kan gjennomføres.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra og med torsdag 9. desember er regjeringens nye nasjonale smittevernstiltak gjeldende. Regjeringens nasjonale smitteverntiltak tilsier at det meste av kamp- og treningsaktivitet fortsatt kan gjennomføres. Norges Håndballforbund mener det er viktig å opprettholde et best mulig tilbud, spesielt til barn og unge, og vi vil fortsette å lytte til helsemyndighetene og deres føringer på feltet. Ett av tiltakene som påvirker flere av våre spillerutviklingstiltak i desember er antallsbegrensninger på maksimalt 50 personer på innendørsarrangementer. Det kommer en del henvendelser fra klubber, trenere, spillere og foresatte om hva som skjer med våre spillerutviklingstiltak i lys av dette og vi ønsker å informere om følgende: 

SPU-samlinger
SPU-samlinger vil forløpe som normalt i desember, inntil annen beskjed gis.

Ved sykdom/skade
Vi ønsker likevel gjøre oppmerksom på at spillere skal melde forfall ved følgende:

  • Dersom spilleren har symptomer som kan knyttes til covid-19 skal de ikke delta på samlingen.
  • Dersom medlem av spillerens husstand har symptomer som kan knyttes til covid-19 skal spilleren ikke møte/delta på samlingen før det er bekreftet, gjennom test, at husstandsmedlem ikke er covid-19 smittet.
  • Er spilleren for tiden skadet skal h*n melde forfall.

Avlyste og utsatte spillerutviklingstiltak

  • Landsdelssamling for J/G 17år anses som et arrangement, i tillegg til at skoleovernatting ikke er tillatt for så store grupper. Den planlagte landsdelssamlingen som skulle arrangeres 10.-12. desember 2021 må som en følge av dette dessverre avlyses.
  • Den regionale bylagsturneringen for J/G15 år anses som et arrangement og slik planen foreligger lar den seg ikke gjennomføre den 18. desember. Vi ser på løsninger for å flytte denne over nyttår.
  • Målvaktseminaret anses også som et arrangement og her vil man også samles såpass mange at vi overskrider retningslinjene. Vi ser på løsninger for å flytte denne til over nyttår.