Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Minihåndball_RØ_2019.jpg

Intersport Loppetassen Gullrunden AVLYSES!

Turneringen var planlagt å spilles 13. eller 14. februar. Dessverre må vi nok en gang vente med disse kampene.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi utsatte påmeldingsfristen til 1. februar i håp om at 6- og 7-åringene endelig skulle få komme i gang med kampene sine. Som vanlig stod mange arrangørklubber klare til å ta imot ferske spillere – og ferske foreldre.

Dessverre må vi nok en gang vente med disse kampene. I lys av de siste dagers utvikling og nye restriksjoner i 25 kommuner tilhørende NHF Region Øst, avlyser vi altså Gullrunden

OM myndighetene åpner for kampspill 4. februar i noen av våre kommuner, og klubben din ønsker å invitere en naboklubb eller to – ta kontakt med oss. Vi hjelper til med å lage et kampoppsett og bidrar med tips til gjennomføring. Send en mail til anki.lian.spanic@handball.no.

Til alle trenere og klubbledere:
Ingen tvil om at dette er en utfordrende tid. Husk å holde kontakten med spillerne dine om dere ikke får lov til å trene sammen. Det blir bedre – akkurat nå er det viktigste å kunne skape samhold selv med de aller yngste spillerne. Vi håper å kunne invitere dere til et Teams-møte om kort tid, når vi vet litt mer om situasjonen vi alle står oppe i. Ikke nøl med å ta kontakt med regionskontoret for den minste lille ting.

Intersport Loppetassen STJERNERUNDEN:
Påmeldingsfristen er 16. februar og runden er planlagt å spilles 20. og 21. mars.

Følg med på informasjon fra NHF Region Øst.

Intersport 4’er Runde 5:
Påmeldingsfristen er flyttet til 17. februar og runden er planlagt å spilles 13. og 14. mars.

Følg med på informasjon fra NHF Region Øst.