Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Verdier_hvit_640.jpg

Presisering av 12-årsserien

Her finner du en presisering av spilltilbudet og regler som gjelder for J/G 12 år sesongen 2019-2020.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Regionstyret og administrasjonen beklager sterkt at de endringene som ble gjort, kom sent med tanke på påmelding, og vi forstår at det er noe forvirring hva angår spilltilbudet og reglene i 12-årsserien. Vi ser også at noe av informasjonen vi presenterte på informasjonsmøtene i september kan ha vært misvisende. Derfor ønsker vi å presisere spilltilbudet slik at det ikke blir noen misforståelser.

Regionstyret ønsker at fokuset i denne årsklassen skal flyttes fra resultater til utvikling og viderefører sitt vedtak fra 2016.

Dette har ført til følgende endringer:
Som et tiltak i dette arbeidet, vil det i sesongen 2019-2020 ikke kåres regionsmester eller andre vinnere i Regionserien for J/G 12år.

Det vil fremdeles være tilbud om å melde på lag på 3 ulike nivåer – men det er fri spillerflyt mellom de ulike nivåene i Regionserien.

PS. Det er ikke fri spillerflyt i de andre tilbudene våre: Regionscupen, Unisport Cup, Flyball, Beachhåndball og Temaserien for J/G 12 år. Her gjelder egne regler med faste spillerstaller.

Vi ønsker at alle leser artikkelen om bruk av spillere i ulike nivåer, da vi mener at jevne kamper og følelsen av mestring er viktig for utvikling og å beholde spillere i håndballen. At noen lag vinner med store siffer skaper ingen glede eller utvikling, hverken for de som vinner eller de som taper. Administrasjonen vil, i samarbeid med klubbene, jobbe for at lagene spiller på riktig nivå og få flest mulig jevne kamper gjennom sesongen.

Fakta om Regionserien for J/G 12 år:
Antall spillere på banen: 7 (6 utespillere + målvakt)
Bane: Full bane (40 x 20 m)
Ballstørrelse: Mini/0
Spilletid: 2 x 20 minutter

Elektronisk kamprapport: Standard LIVE skal brukes i denne årsklassen. Resultatet vises, men det er ingen tabell.

Regler for dommerne i 12-årsserien: Vi fortsetter å følge regelverket som har vært for denne årsklassen tidligere, da dette er felles nasjonale spilleregler som dommerne lærer når de tar dommertrinn 1. Det vil blant annet si at det er lagsstraff når en spiller får 2 minutter. Det skal dømmes passivt spill i årsklassene 12 år og eldre.

Har dere spørsmål vedrørende dette ta kontakt med oss på:

Tlf: 66941653
E-post: nhf.ron@handball.no