Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Landsturneringen2018__Kolbotn.jpg

Fair Play-pris

Landsturneringen 2018 ble arrangert i helgen, og Kolbotn IL HC stakk av med turneringens gjevest pris.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund har siden 1991 arrangert Landsturneringen i håndball og fotball. I år ble turneringen arrangert i Bergen, 7.-9. september.

Fra Region Øst deltok lag fra Vivil, Kolbotn, Bull, Ull/Kisa, Nordstrand og Lillestrøm. Sportslig gikk det bra for flere lag. Alle klubber fikk en seier eller uavgjort. Kolbotn og Lillestrøm ble avdelingsvinnere og fikk med pokal hjem.

På fredagen var det åpningsseremoni på Torgalmenningen med Davy Wathne som konferansier og stor stemning. Lørdag og søndag spilte lagene mange tøffe kamper i Hauklandshallen. I Grieghallen var det bankett med taler, prisutdelinger og masse dans. 

Vant pris
Kolbotn fikk Fair Play-prisen fordi de er kjempeflinke til å gjøre hverandre og andre lag gode. Kolbotn er en gjeng som har holdt sammen i mange år og alle er gode venner på laget. De trener to ganger i uka både på Sofiemyr og i Drøbak. NHF Region Øst er stolte av å ha en så flott gjeng i vår region.

Landsturneringen_2018_Kolbotn3.jpg

Lagets trener Erik Torp var veldig fornøyd med prisen: 
Det var noe vi alle satte veldig stor pris på. Fair Play står som det viktigste i det vi driver med, derfor er det veldig hyggelig å få en slik bekreftelse på at vi er på rett vei, sier han. 

Han kan også meddele at spillerne var begeistret for utmerkelsen:
Det var rørende å se hvilken reaksjon som ble respondert fra våre 28 spillere.

Vi gratulerer Kolbotn IL HC med prisen, og takker arrangør og alle lag for en uforglemmelig helg.

Landsturneringen_2018_Kolbotn2.jpg