Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2024 Beach HB.jpeg

Gode prestasjoner under NM i Beachhåndball!

Helgen 14.-16. juni var det klart for NM i Beachhåndball, i Lillestrøm for klassene J/G 20 og senior.

Hele 5 lag fra Region Nord var påmeldt, og viste gode takter gjennom hele turneringen. To lag fra Strindheim, to lag fra Melhus og ett lag fra Steinkjer, alle i G20 klassen.

Steinkjer møtte Son HK i kvartfinalen, og måtte se den kommende Norgesmesteren stikke av med en plass inn i semifinalen. Melhus 2 spilte en jevn kamp mot Haslum IL som måtte avgjøres på shoot out. Her var det kun ett målpoeng som skilte lagene etter siste skudd, og sendte Melhus 2 videre til semifinalen. Strindheim møtte Haslum HK i sin kvartfinalen, hvor det etter to målrike og jevne omganger ender med shoot out for å avgjøre hvem som skal få semifinaleplassen. Her drar Strindheim det lengste strået og vinner 6 – 3 i shoot outen. Melhus spiller den siste kvartfinalen mot Runar IL, og vinner 2-0.

I semifinalene er det Melhus mot Melhus 2, mens Strindheim og Son HK møtes i den andre. Det er to jevne kamper lenge, hvor både Son HK og Melhus 2 stikker ifra mot slutten av 2. omgang og sikrer seg hver sin finalebillett.

I finalen tar Melhus 2 første stikk og vinner 1. omgang 18 – 16, og leder 1-0 i omganger. Men Son HK kommer sterkt tilbake og vinner 2. omgang 18 – 12. 1 – 1 i omganger, og en shoot out må til for å kunne kåre en Norgesmester i G20 klassen. Son HK vinner shoot outen overlegent med sifrene 5 – 0, og tar derav tittelen som Norgesmester. Gratulerer til Son HK!

I Bronsefinalen er det Strindheim og Melhus som kjemper om seieren, en jevn kamp som må avgjøres på shoot out, hvor det er Strindheim som til slutt tar 3. plassen.

Både finalen og bronsefinalen er kamper med høyt nivå, og med mye fint spill fra alle lagene. Melhus 2 kommer på 2. plass, Strindheim på 3. plass og Melhus på 4. plass.

Region Nord er stolte over Melhus, Melhus 2 og Strindheim som klarer å bite så godt ifra i Norgesmesterskapet i Beachhåndball for G20 klassen. I tillegg til Strindheim 2 og Steinkjer som viser mye god moral, begeistring, læringsvilje og utvikling gjennom turneringen.

Under NM ble det delt ut en Fair Play-pris til en spiller i hver enkelt klasse, hvor Oskar Pilskog Nyhus fra Strindheim fikk tildelt denne i G20 klassen. Vi gratulerer!