Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

CL - Kolstad.jpg

Billettpakker til Champions League

Nå kan du bestille billetter til alle de 7 hjemmekampene i Champions League for Kolstad, og betale kun for 5 av dem.

Kolstad Håndball har trukket tidenes villeste gruppe i Champions League til høsten. Skal de ha noen som helst mulighet til å komme videre til sluttspillet, så må det kapres poeng på hjemmebane. Derfor trenger Kolstad Håndball håndballglade folk som er klare for å fylle Trondheim Spektrum hver eneste kamp kommende sesong, og godbitene lar ikke vente på seg.

Barcelona, nybakt mester i Champions League og tidenes mestvinnende håndballklubb. Aalborg Håndbold som ble nr. 2 i Champions League for noen uker siden, og har vært dansk mester i en årrekke. Magdeburg som vant Champions League forrige sesong, og tysk Bundesliga denne sesongen. Det ungarske storlaget Pick Szeged som nylig har signert de tidligere Kolstad-spillerne Magnus Abelvik Rød og Janus Smarason. Kielce som har vært polske mestere i over 20 år, og vant Champions League for få år siden. HBC Nantes som kun var ett poeng unna å ta seriemesterskapet fra PSG denne sesongen, og spilte i finalen i Champions League for noen år siden. I tillegg til Kolstads nemesis RK Zagreb som knuste klubben med 10 mål i begge kampene forrige sesong. De kroatiske mesterne har vunnet alt i den kroatiske ligaen de siste 30 årene. Så har vi underdogen Kolstad Håndball som skal slå nedenfra og tukte disse storhetene til høsten. Kolstad har vunnet alle titlene i Norge de siste to årene, og slo håndballstormakter som PSG, THW Kiel og Pick Szeged forrige sesong. Nå må trønderklubben ta ytterligere steg hvis de skal hevde seg i dette selskapet.

Klubben kan se fram til hele 7 «cupfinaler» i Trondheim Spektrum denne sesongen. Man forventer et voldsomt trøkk etter å sikre seg billetter, så her må publikum kjenne sin besøkelsestid og kjøpe seg billettpakker mens de fortsatt er på tilbud. Nå kan du bestille de beste plassene til alle de 7 hjemmekampene i Champions League, og du betaler kun for 5 av dem. Du kan velge å betale alt nå eller dele opp med Klarna. Billettene er ikke personlige, og kan deles med andre hvis du ikke har anledning til å dra på en av kampene.

Billetter får dere kjøpt her!