Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Samling Leknes

SPU-helgene ble en stor suksess!

I april og mai ble det gjennomført tre SPU-helger for spillere født 2007, 08 og 09 fra Nord-Norge!

Det er blitt gjennomført tre SPU-helger for spillere fra Nord-Norge, disse samlingene ble gjennomført i Steinkjer, Leknes og Alta.
Alle samlingene besto av tre håndballtreninger for hvert årskull, i tillegg til foredrag med fokus på fysisk trening og treningsplanlegging. Det ble holdt spillermøte hvor spillerne ble utfordret på å sette seg mål og planlegg egen trening fremover. Samt reflekter over egen utvikling og styrker den enkelte har.

12.-14. april, Steinkjer:
På lørdag var Eirin Skogen fra Trondheim Idrettsklinikk på besøk. Hu holdte foredrag for spillere og trenere, i tillegg til en inspirasjonsøkt med fysisk håndballrelatert trening med lokale spillere, samt en prat med trenerne for å besvar spørsmål, bidra med innspill tilpasset hver treners lag. I tillegg til vanlige SPU-økta og innhold. På Steinkjer samlingen var det 115 spillere Innherred, Namdal og Helgeland, i tilegg til et godt oppmøte fra trenerne. 

Her er noen av tilbakemeldingene vi fikk:
"Flott å kunne følge treningsopplegget fra siden. Det gir inspirasjon til øvelser, fokusområder for videre utvikling."

"Imøtekommende trener-apparat"

"Veldig fornøyd med opplegget. Som trener kunne jeg tenkt meg flere slike samlinger. Jeg likte spesielt opplegget om fysisk trening!"

26.-28. april, Leknes:
Samlinge på Leknes var for spillere fra Salten, Lofoten/Vesterålen og Hålogaland. 94 spillere og mange trenere til stede for nye innputt og læring. Denne samlingen var også Claus Dalgaard-Hansen på besøk. Han gjennomførte fredag en inspirasjonstrening for gutter født 2011 og 2010, i tillegg til et foredrag for trenere. Lørdag deltok han på SPU-øktene, samt holdt foredrag for spillere og trenere

"Det var fantastisk at det var mange klubbtrenere der. En slik helg har gitt mange muligheter, og man får pratet med trenere fra mange klubber." sier Dalgaard-Hansen.

3.-5. mai, Alta:
I Alta har alt gått på skinner, og de har hatt en fantastisk gjeng som har stått på for å få dette til. Det ble løst på en helt fantastisk måte! Her var 102 spillere og mange trenere fra Alta og Finnmark, som fikk en helg med masse inspirasjon. "Er veldig glad for at vi får ha dette samarbeidet med dere, betyr mye for håndballgruppa i Alta IF!" sier arrangør.

Tilbakemelding fra en trener:
"Våre spillere som deltok hadde en super helg med masse læring og inspirasjon. Vi var også noen trenere med på sidelinjen gjennom hele helgen, og vi tar også med oss masse av øvelsene inn i vårt videre treningsarbeid med hele laget. Alle spillerutviklerne er flotte trygge voksne med masse håndballkompetanse."