Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Forbilde 2019.png

Ole Andre Nilsen er "Årets forbilde"

Under styremøtet til Ørland BK sin håndballavdeling ble det utdelt en ekstra «julegave».

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

I styrerommet visste alle hva som skulle skje, bare ikke mottakeren: Ole Andre Nilsen ble i løpet av desember stemt frem som "Årets Forbilde" i Håndballregion Nord. Nå var det dags for nyhetsslepp og blomster.

- Inn i styrerommet kom spillerne på (J14) laget jeg trener – med ballonger og mye ståk og baluba. Jeg skjønte ikke hva som var i mening før jeg fikk øye på Tonje (Tangvik). Da skjønte jeg sammenhengen, sa Ole Andre Nilsen.

Håndballregion Nord-klubbrådgiver Tonje syntes det var stas at én fra miljøene i sonene hun har ansvar for ble stemt frem til "Årets Forbilde". Hun hadde tatt turen fra Trondheim med fin blomsterbukett og gode ord til Ole Andre. I tillegg til blomster, godord og berømmelsen, får Nilsen billetter til EURO for kvinner i Trondheim Spektrum om et snaut års tid.

2019_Mandens-forbilde_oktober.jpg

Ole Andre Nilsen ble i oktober kåret som "Månedens forbilde". Nå i desember ble han stemt frem som "Årets forbilde" i NHF Region Nord.


Innpå 14 000 stemmer ble avgitt i kåringen vår. Hva synes 2019-forbildet vårt om en slik kåring, for eksempel sammenlignet med å bli én av de 12 månedenes forbilder?

- Dette er jo en ren stemmesak og blir litt annerledes enn å bli nominert. Jeg føler at alle de som ble nominert til månedens forbilde er veldig verdige kandidater. Til denne årets-avstemningen er det nok mange ørlendinger som har stemt, og det synes jeg er artig.

- Å bli nominert som forbilde, hvordan forplikter det?

- Det betyr at man bør gå foran, ta et ekstra ansvar både på sportslig og administrative plan; rett og slett bane litt vei.

- Dine to «juniorer», Hedda og Kristoffer, var med i gjengen som «invaderte» styrerommet. Men hva sa kone Marthe da du fortalte om kåringen?

- Hun var i hallen hun også, og visste hva som skulle skje. Jeg var den siste i familien som fikk vite om dette, smiler Ole Andre Nilsen.

Vi takker for alle nominasjoner vi fikk tilsendt i forbindelse med prosjektet. Vi vil også benytte anledningen til å takke for alle som stiller opp hver eneste dag for håndballen. Dere gjør en forskjell.

PS!

Her finner du intervjuet med Ole Andre Nilsen da han ble nominert som Månedens Forbilde for oktober.